Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανετο διπλό ο Ηλυσιακός, 5-1 την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Published

on

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, ο Ηλυσιακός επικράτησε εύκολα επί της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων με 5-1 και πέτυχε την 9η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν ανοιχτά συντελώντας στο να γίνει ένα καλό ματς και έμειναν στους 2 βαθμούς.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς ήρθε στο 8ο λεπτό, όταν ο Κουνάδης έδιωξε πάνω στη γραμμή την κοντινή προσπάθεια του Γαλημίτη. Τρία λεπτά αργότερα, ο Γαλημίτης από κοντά άνοιξε το σκορ, έπειτα από αδράνεια της άμυνας της Ελπίδας σε εκτέλεση κόρνερ.

Στο 27′ ο Ηλυσιακός διπλασίασε τα τέρματα του, όταν έπειτα από σουτ του Χριστόπουλου και πολύ δύσκολη απόκρουση του Νικολίτσα, ο Γαλημίτης και πάλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας. Ο τερματοφύλακας της Ελπίδας έδιωξε εντυπωσιακά το κοντινό σουτ του Τσέργα στο 45′, ενώ στην τελευταία φάση του ημιχρόνου, το σουτ του Κοτταρίδη για τους γηπεδούχους έφυγε άουτ έπειτα από κεφαλιά πάσα του Πάσχου. Το 0-2 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε καλύτερο ρυθμό από το πρώτο. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν για τον Ηλυσιακό, όταν ο Νικολίτσας απόκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Γαλιμήτη. Δύο λεπτά αργότερα, ο τερματοφύλακας της Ελπίδας δεν υπολόγισε καλά την πορεία της μπάλας και ο Λέκκας το εκμεταλλεύτηκε και με κεφαλιά σε κενό τέρμα έκανε το 0-3. Το σουτ του Φέκα τρία λεπτά αργότερα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 63′ η Ελπίδα κατάφερε να μειώσει το σκορ, όταν έπειτα από πίεση του Πάσχου, ο Κούτρας έκανε το λάθος και ο μεσοεπιθετικός των γηπεδούχων νίκησε τον Μπαλασάκη με ψύχραιμο πλασέ. Το σουτ του Τσέργα στο 70′ έβγαλε με δύσκολη απόκρουση ο Νικολίτσας σε κόρνερ. Ωστόσο, από την εκτέλεση βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι ο Γαλιμήτης που πέτυχε το τρίτο προσωπικό του γκολ, γράφοντας το 1-4. Το 1-5 έγραψε στο 76′ ο Βελισσάρης με κοντινό σουτ. Στο 85′, ο Νικολίτσας έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Μανώλη, στην τελευταία φάση του αγώνα. Το 1-5 ήταν το τελικό σκορ…

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Νικολίτσας, Γιαμαρέλος, Κοτταρίδης, Βαρβαρίγος, Παππάς, Κουνάδης, Κίτσος (76′ Ροκανάς), Λυμπερόπουλος (64′ Ντάλλας), Φέκας, Πάσχος, Ζαμπέτης (46′ Κολτούκης).

Ηλυσιακός: Μπαλασάκης, Τσουρέας (63′ Πουλέρι), Νικολόπουλος (17′ Βελισσάρης), Κούτρας, Ρέτζο (73′ Πάντος), Ταχιράι, Χριστόπουλος, Τσέργας (73′ Μανώλης) , Γαλημίτης, Λέκκας (63′ Σινομάτι), Άνχελ.