Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν Ερμής και Καραβάς με το 2-1 ….

Published

on

Ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου Πειραιά  άφησαν Ερμής Κορυδαλλού και ΑΟ  Καραβάς . Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με 2-1  , αλλά όλα θα παιχτούν στο Ρέντη.

Μέχρι το 89’ και το 2-0 οι Κορυδαλλιώτες ήταν φαβορί για την πρόκριση. Το γκολ όμως του Λίμα στο 90’ άλλαξε τις ισορροπίες και τα δεδομένα .

Ο Ερμής ήταν πιο επιθετικός και πιο επικίνδυνος στο α’ ημίχρονο  από τον αντίπαλο του.

Όμως ο Καραβάς προτίμησε τις αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές έχασε την ευκαιρία του αγώνα .

Ήταν το 23’ όταν ο Γεωργίου έστρωσε υποδειγματικά  στον Φούντα που έπιασε γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή. Η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι « έσκασε» στο έδαφος . Οι του Καραβά διαμαρτυρήθηκαν υποστηρίζοντας  ότι η μπάλα πέρασε τη  γραμμή, αλλά ο βοηθός Ζησιμόπουλος , που δεν ήταν πάντως στην ίδια ευθεία,  παρέμεινε στη θέση του. Από την εξέδρα δεν φάνηκε ότι είχε περάσει  τη γραμμή, ώστε να μετρήσει το γκολ . Τουλάχιστον ολόκληρη…

Αυτό λοιπόν που δεν κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι , το έκαναν οι Κορυδαλλιώτες δυο λεπτά αργότερα( 25’) . Ο Αυγέρης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά προς την «καρδιά » ττης αντίπαλης άμυνας. Εκεί πετάχτηκε ο Σάμιος και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Ο Ερμής συνέχιζε να πιέζει και στο 27’ το σουτ του Σάμιου απέκρουσε ο Μώτος , η μπάλα επέστρεψε στον Αυγέρη που σούταρε , για να αποκρούσει και πάλι ο γκολκίπερ του Καραβά σε κόρνερ.

Στο 31’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι  όταν ο Ομεράι βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Σιδηρόπουλου.

Στο 40’παραλίγο να πάρει «φωτιά » το παιχνίδι . Μετά από κάποιες αψιμαχίες ο Μαυράκης κτύπησε τον πεσμένο στο έδαφος Καμμένο. Ο  τελευταίος αντέδρασε όχι και τόσο ψύχραιμα  , δημιουργήθηκε κομφούζιο , ενεπλάκησαν στη φασαρία και άλλοι ποδοσφαιριστές  , αλλά αυτό δεν κράτησε πολύ. Τελικά ο διαιτητής μετά από μια μίνι σύσκεψη με τους συνεργάτες του απέβαλε τους Μαυράκη και Ομεράι που  έφυγαν αδιαμαρτύρητα  για τα αποδυτήρια.

Ο Ερμής μπήκε απειλητικά στην επανάληψη και στο 49’ το σουτ του Σάμιου έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Μώτος σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι «ζευγάρωσαν » τα τέρματα τους  στο 76’ . Ο Τζανιδάκης που είχε μπει σαν αλλαγή στο παιχνίδι , έκανε μια διείσδυση από δεξιά και  έδωσε μια μπαλιά στον κενό χώρο  όπου ο Κίτσιος σωστά πλασαρισμένος με σουτ έγραψε το  2-0.

Από κει και πέρα  οι παίκτες του Καραβά  άρχισαν να ανεβάζουν στροφές και για μια ακόμα φορά έδειξαν τις επιθετικές τους αρετές στα τελευταία λεπτά  με στόχο το πολυπόθητο γκολ. Και μπορεί στο 86’ το σουτ του Φούντα να απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ ο νεαρός Ασημέλης , στο 90’ ήλθε το γκολ για τους φιλοξενούμενους . πρωταγωνιστές της φάσης δυο παίκτες που ήλθαν από τον πάγκο. Ο Ρηγούτσος προχώρησε από δεξιά  και την κατάλληλη στιγμή έκανε σέντρα προς την απέναντι πλευρά . Από κιε ερχόταν ο Λίμα και με ψύχραιμο πλασέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ασημέλη , που αυτή την φορά δεν μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του….

Ο διαιτητής Κοσμάς Ιωαννίδης   ήταν φανερό από την αρχή ότι ήθελε να βγάλει αναίμακτα το παιχνίδι,  Χαρίστηκε σε κάποιες κάρτες στην αρχή με αποτέλεσμα να χάσει στη συνέχεια  τον πειθαρχικό έλεγχο  ενώ δεν απέφυγε και τα λάθη….

ΕΡΜΗΣ : Ασημέλης, Σιδηρόπουλος, Μανωλιάςς, Λαζάκης, Φέκος, Σταθινάκης, Κίτσιος, Αυγέρης( 78’ Στακάι) , Σάμιος, Λεβέντης ( 65’ Τζανιδάκης)  Μαυράκης.

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μώτος, Αναγνώστου, Καμμένος( 78’ Λίμα ) , Μελάς( 68’ λ.τρ. Τάνκας ) , Αναγνωστόπουλος, Ομεράι, Γεωργίου( 64’ Ρηγούτσος) , Χατζηπαναγιώτης, Μπεσού, Φούντας, Χονδρουδάκης.