Connect with us

stoplekto

Ανοιχτή η δεύτερη θέση στα πλέι οφ, Περαμαϊκός- ΑΕ Μοσχάτου 1-1

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι στο γήπεδο του Ρέντη ανάμεσα σε Περαμαϊκό και ΑΕ Μοσχάτου , με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και το Μοσχάτο να χάνει πέναλτι στο 89′, για να πάρει το ματς. Έτσι ανοιχτή παραμένει η υπόθεση της δεύτερης θέσης, για όλους….

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος.

Οι Μοσχατιώτες άνοιξαν το σκορ με σουτ του Μητρόπουλου στο 36′, για να ισοφαρίσει ο Περαμαϊκός με κεφαλιά του Σερμάδι στο 45′.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στην επανάληψη χάνοντας ευκαιρίες, ενώ σπατάλησαν την δυνατότητα να πάρουν τους τρεις βαθμούς, όταν στο 89′ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Πασαλίδη από τον Παρασκευόπουλο Αθ..  Ο τελευταίος αποβλήθηκε από το διαιτητή Τζαγκαράκη για αυτή την παράβαση. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Πασαλίδης, για να αποκρούσει σωτήρια ο Κατσικούρης, κρατώντας το 1-1 και παρατείνοντας παράλληλα την αγωνία για τη μάχη των μπαράζ της Γ’ Εθνικής.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Κατσικούρης, Μικρούλης, Καριντζαΐδης, Παρασκευόπουλος Αν.(19′ λ.τρ. Παρίσης, 81′ Ταλαμπέκος), Λαζάκης, Γκοτζάι, Βύρης, Σερμάδι, Σιάνος, Μαυράκης(66′ Παρασευόπουλος Αθ.), Κακαβίτσας.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Κραβαρίτης, Σοσσάρι, Σταύρου, Τζωρτζάτος, Ξενιτόπουλος, Παυλάκης, Νιζάμης, Πασαλίδης, Λελούδας(87′ Θεοδοσίου), Μητρόπουλος(72′ Σιδηρόπουλος), Χαλβατζίου(92′ Τουφεξίδης).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ