Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ανοιχτή συνεδρίαση ΔΣ ΕΠΣ Πειραιά…

Published

on

Στην ανοιχτή συνεδρίαση του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ της Πέμπτης 4.4.2013 και με την παρουσία σωματείων της συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που είχαν κοινοποιηθεί εγγράφως σε όλα τα μέλη του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.

Πριν την ημερήσια διάταξη ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ο κ. ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ ενημέρωσε το Δ.Σ και όλους τους παρευρισκομένους για όσα αφορούν την διαμόρφωση των ομίλων μπαράζ ανόδου στην νέα Γ’ Εθνική, την διαφωνία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ δια του Προέδρου της στην Επιτροπή της Δ’ Εθνικής, ως και στο Δ.Σ της Ε.Π.Ο. δια του εκπροσώπου της Ν.ΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ.

Ο Πρόεδρος κ. ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ ενημέρωσε για όσα συνέβησαν από 27.3.2013 που συνεδρίασε

η Επιτροπή της Δ’ Εθνικής στην οποία συμμετέχει έως και την 29.3.2013 που συνεδρίασε το Δ.Σ

της Ε.Π.Ο. και τις εν συνέχεια ενέργειες τις οποίες έχει κάνει το Προεδρείο της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ προς κάθε κατεύθυνση ενημερώνοντας και επικοινωνώντας με τα σωματεία μέλη της που διεκδικούν την συμμετοχή ανόδου στα μπαράζ της νέας Γ’ Εθνικής.

Ο Πρόεδρος ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ σημείωσε ότι ο ίδιος είναι «σε ανοιχτή γραμμή» προς κάθε κατεύθυνση, ώστε σε επικοινωνία μαζί με τα σωματεία να εξαντληθεί κάθε δυνατότητα παρέμβασης έως την 10.4.2013 που πραγματοποιείται η κλήρωση αγώνων των ομίλων της νέας Γ’ Εθνικής από την Ε.Π.Ο.

Καταθέτω την κάτωθι πρόταση:

Ένταξη στον 9ο όμιλο 2 ομάδων της ΑΘΗΝΑΣ και του ΠΕΙΡΑΙΑ μαζί με 2 άλλες ομάδες από τον 11ο όμιλο και ταυτόχρονα την ένταξη των άλλων 2 ομάδων ΑΘΗΝΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑ στον 11ο όμιλο.

Για την υλοποίηση αυτής της πρότασης καλώ οποιονδήποτε να παρέμβει και να συμβάλει ώστε η εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. και το Δ.Σ της Ε.Π.Ο. να αποδεχτούν αυτόν τον ορισμό που δίνει δυνατότητα διεκδίκησης ανόδου στην νέα Γ’ Εθνική ισόρροπα και στις 8 ομάδες των 2 ομίλων του 9ου και του 11ου.

Σχετικά με την νέα Γ’ Εθνική ο Πρόεδρος ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ και το Δ.Σ. συνεχάρησαν τα σωματεία μας τον ΙΩΝΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΠΕΡΑΜΑΙΚΟ για την αγωνιστική επιτυχία τους και την δικαιωματική συμμετοχή τους στην νέα Γ’ Εθνική ευχόμενοι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην νέα αγωνιστική περίοδο με ακόμη μεγαλύτερη ΕΠΙΤΥΧΙΑ και άνοδο στα παραπάνω σκαλοπάτια των Εθνικών Κατηγοριών.

Εκτός του ανωτέρω βασικού θέματος στο οποίο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος , συζητήθηκε εκτενώς από τα σωματεία και το Διοικητικό Συμβούλιο η συνεχής διεκδίκηση που πρέπει να υπάρχει ασταμάτητα

για την ανακατασκευή του γηπέδου του Σ.Ε.Φ, ώστε να μην ξαναζήσουν τα σωματεία μας τα ίδια προβλήματα και στην νέα αγωνιστική περίοδο. (2013-2014).

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ παραβρέθηκαν 9 Τακτικά μέλη.

Το Δ.Σ ενημερώθηκε και αποδέχτηκε την έγγραφη παραίτηση του κ. Π.ΛΑΠΑΤΑ από μέλους του Δ.Σ και τις Επιτροπές που συμμετείχε.

Την θέση του ως Τακτικό μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κατέλαβε ο κληθείς εγγράφως το κατά σειρά πρώτο Αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ κ. Γ.ΣΙΑΚΟΥΛΗΣ ο οποίος και αποδέχτηκε την θέση του και συμμετείχε πλέον ως Τακτικό μέλος του Δ.Σ της Ένωσης.

Στην συνεχεία το Δ.Σ ύστερα από πρόταση του Πρόεδρου με μυστική ψηφοφορία εξελέγη Πρόεδρος της Επιτροπής Παρατηρητών Αγώνων κ. Γ.ΣΙΑΚΟΥΛΗΣ με ψήφους 9 (το σύνολο των παρόντων.)

Με μυστική επίσης ψηφοφορία εκλέχτηκε Πρόεδρος Επιτροπής για Θέματα Ασφάλειας

και Πρόληψης Βίας ο Γεν. Γραμματέας κ. ΚΩΝ.ΒΡΑΚΑΣ με ψήφους 9 (το σύνολο των παρόντων.)

Επίσης Πρόεδρος Επιτροπής Πρωταθλήματος εκλέχτηκε, επί 8 παρόντων, το μέλος του Δ.Σ κ. Γ.ΣΙΑΚΟΥΛΗΣ με ψήφους 6 υπέρ , 1 όχι και 1 υπέρ του κ. ΧΟΛΕΒΑ.

Μέλος της Επιτροπής Πρωταθλήματος ορίστηκε ο κ. ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΤΡΥΦΩΝΟΣ Γεν. Γραμματέας του σωματείου Α.Ε. ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ.

 

Στην Επιτροπή Προμηθειών ορίστηκε μέλος ο Ταμίας κ. ΒΑΣ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Π.ΛΑΠΑΤΑ.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ευχαριστεί τον κ. Π.ΛΑΠΑΤΑ για την μέχρι τώρα συμμετοχή του, για την συμβολή του, συνεργασία και προσφορά στα σωματεία και το παμπειραϊκό ποδόσφαιρο και του μεταφέρει ότι η πόρτα της Ένωσης είναι πάντα ανοικτή για προσφορά σ΄ αυτό που όλοι αγαπάμε και υπηρετούμε.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και το Δ.Σ. ευχαριστεί το μέλος του Δ.Σ Αναπληρωτή Ταμία και μέλος

της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΚΩΝ.ΧΟΛΕΒΑ που από την θέση του Προέδρου της Επ. Πρωταθλήματος προσέφερε την εργασία του στην υλοποίηση αναγκών των διοργανώσεων της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που ενέκριναν τις προτάσεις που εισηγήθηκε ο Πρόεδρος κ. ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ ευχήθηκαν στον νέο μέλος του Δ.Σ και Πρόεδρο των Επιτροπών Πρωταθλήματος και Παρατηρητών κ. Γ.ΣΙΑΚΟΥΛΗ καλή επιτυχία στην καθημερινή εργασία που θα απαιτηθεί μαζί με το μέλος του Δ.Σ κ. ΚΩΣΤ.ΚΩΣΤΑΚΗ και το νέο μέλος κ. ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΤΡΥΦΩΝΟΣ της Επ. Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, ώστε να ολοκληρωθεί με βαθμό « το 10» το υπόλοιπο όλων των διοργανώσεων μας.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ Ζήτησε δε από τον νέο Πρόεδρο της Επ. Πρωταθλήματος και από τα μέλη της Επ. Πρωταθλήματος να εξετάζονται ολόπλευρα όλα τα αιτήματα που κατατίθενται από τα σωματεία και να τον ενημερώνουν άμεσα γι΄ αυτά, ώστε με συντονισμό να αντιμετωπίζονται ότι χρειάζεται για την απόλυτη επιτυχή ολοκλήρωση των διοργανώσεων μας.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ επίσης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Γεν. Γραμματέα της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΚΩΝ.ΒΡΑΚΑ που ανέλαβε Πρόεδρος για Θέματα Ασφάλειας

και Πρόληψης Βίας .

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ εύχεται σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο και σε όλα τα σωματεία μας καλή συνέχεια στην διεκδίκηση των στόχων τους και υπόσχεται προς κάθε κατεύθυνση ότι με θεσμική, διαδικαστική ευθύνη και σεβασμό στο ρόλο των σωματείων , των διοργανώσεων μας του Καταστατικού , των Κανονισμών και Προκηρύξεων θα προχωρήσουμε με Ενωσιακή ευθύνη εν όψει και όλων όσων απαιτούνται για την προετοιμασία και του προγραμματισμού της Τακτικής Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ του Ιουνίου 2013.

Από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply