Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αντέδρασε με διπλό στον Βύρωνα ο Χαραυγιακός

Published

on

Μία εβδομάδα μετά την ήττα από το Αιγάλεω, ο Χαραυγιακός επικράτησε 2-1 της Δόξας στον Βύρωνα. Οι ‘νερατζούρι’ ήταν σε καλύτερη μέρα από τους γηπεδούχους και έφτασαν στην νίκη σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις και σασπένς. Στην βαθμολογία, οι Ηλιουπολίτες διατήρησαν το -6 από την κορυφή φτάνοντας στους 56 πόντους, ενώ οι Βυρωνιώτες παρέμειναν έκτοι έχοντας 41 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε ο Μητροφάνης στο 62′ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ (δοκάρι και μέσα) και στο 70′ ο Χατζηπαναγιώτης βγήκε στην πλάτη της άμυνας υπογράφοντας με σουτ το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Ζέλο είχε δοκάρι με σουτ και παρέμβαση του Στράτου Βακερλή, ενώ στο 83′ ο Κωνσταντίνου σημάδεψε κι εκείνος την δοκό της Δόξας. Οι ‘κυανόλευκοι’ έχασαν 2-3 καλές ευκαιρίες, όμως βρήκαν δίχτυα στο 76′ έπειτα από σέντρα του Χαλβατζή και κεφαλιά του Ντεμάι για το τελικό 2-1.

Διαιτητές: Παπαγεωργίου Ν., Τουμπακάρης Ι., Τσολάκης Σ.

Δόξα (Λ. Ρόππας – Δ. Ζυγούρης): Βακερλής Στρ., Χαλβατζής, Κατσούδας, Βακερλής Π., Γκουντελίτσας, Παρασκευόπουλος, Κασσιανός (76′ Μπακέας), Ρόππας, Πλούμης, Βιέννας (66′ Κοτόφ), Έζε (70′ Ντεμάι).

Χαραυγιακός (Βαγγέλης Χαντές): Αδαμόπουλος, Ντακόφ, Βαζούκης, Ράμμος, Κατσαμπάνης, Μητροφάνης, Γουσούλης Θ., Δωματιώτης (82′ Στασινόπουλος), Νικολάου (63′ Ζέλο), Χατζηπαναγιώτης, Κουντουριώτης (63′ Κωνσταντίνου).