Connect with us

stoplekto

Αντίθετος ο Βύζας Μεγάρων για κλήρωση του Κυπελλούχου

Published

on

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει σε αρκετά σωματεία η χθεσινοβραδινή απόφαση της ΕΠΟ για κλήρωση του φετινού Κυπελλούχου στις Ενώσεις.
Ένα από αυτά είναι και ο Βύζας Μεγάρων, ο οποίος στην Ένωση της Δυτικής Αττικής  είναι ένας εκ των φιναλίστ του φετινού τελικού, αφού εντός φυσιολογικών καταστάσεων θα αντιμετώπιζε τον Απόλλωνα Ποντίων.

Εκ της διοίκησης των Μεγαριτών, ο Γενικός Γραμματέας της ομάδας Αντώνης Υψηλάντης δήλωσε stoplekto.gr:

” Σεβόμαστε τις αποφάσεις του Υπουργείου Αθλητισμού και της ΕΠΟ, όμως είμαστε κάθετα αντίθετοι στην ”στέψη” του κυπελλούχου με την διαδικασία της κλήρωσης. Κατ’ εμάς καλό θα ήταν η ηγεσία του Υπουργείου αλλά και όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, να επαναπροσδιορίσουν την απόφασή τους τουλάχιστον ως προς την διενέργεια των τελικών κυπέλλου. Γι’ αυτό ως Βύζας προτείνουμε ο τελικός κυπέλλου της ΕΠΣΔΑ να προγραμματιστεί και να διεξαχθεί 10 ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, σε περίοδο που οι ομάδες θα έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασία τους. Οι πρωταθλητές και οι κυπελλούχοι στέφονται μέσα στα γήπεδα και όχι με αποφάσεις και κληρώσεις, ακόμη και σε περιόδους δύσκολες όπως αυτή που βιώνουμε όλοι μας. Πρωτάθλημα ή κύπελλο στα ”χαρτιά” δυστυχώς εμείς δεν θα το πανηγυρίζαμε!”.