Connect with us

5ος Όμιλος

Αντεπίθεση… τίτλου ο Ιωνικός με Ρούβα

Published

on

Από το δημοτικό γήπεδο Γέργερης του Ηρακλείου Κρήτης χωρητικότητας 600 θεατών με αντίπαλο τον Ρούβα ο Ιωνικός ξεκινάει την αντεπίθεση του για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Football League.

Είναι πλέον σαφές οτι ο φετινός τίτλος σε ένα μεγάλο ποσοστό θα κριθεί στα γήπεδα της Κρήτης κόντρα σε πανίσχυρους στην έδρα τους αντιπάλους.

 

Οποια από τις διεκδικήτριες για την άνοδο ομάδες θα έχει τις μικρότερες απώλειες με αντιπάλους τις τέσσερις εκπροσώπους του κρητικού ποδοσφαίρου στη Γ´ εθνική, αυτή θα έχει κάνει το αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της πολυπόθητης πρώτης θέσης.

 

Με εντατικούς ρυθμούς κι έχοντας ρίξει το βάρος σε θέματα τακτικής που αφορούν την καλή κυκλοφορία της μπάλας, το τελείωμα των φάσεων και την αμυντική λειτουργία συνεχίζει την προετοιμασία του ο Ιωνικός για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Ρούβα.

 

Είναι ο πρώτος από τη σειρά των τεσσάρων αγώνων που ακολουθούν με αντιπάλους τον Ρούβα, τον Ατσαλένιο και τον Γιούχτα εκτός και την Μύκονο εντός που, όπως όλα δείχνουν, θα κρίνουν, σε μεγάλο ποσοστό την επίτευξη του μεγάλου στόχου της ομάδας της Νίκαιας που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

Ο Ιωνικός παρά την απουσία των οπαδών του ( εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που του είχε επιβληθεί για ρήψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο), πέτυχε σημαντική νίκη στη πρεμιέρα του δεύτερου γύρου με αντίπαλο τον Ατρόμητο Πειραιώς με 3-0 μειώνοντας τη διαφορά του στους δύο βαθμους από την κορυφή όπου βρίσκεται ο ΑΟ Τραχώνων ο οποίος απέσπασε ισοπαλία από το Γιούχτα στην Κρήτη.

 

Ο Μάρκος Δήμος, με εξαίρεση τους Γιάννη Τσακίρη που ακολουθεί, λόγω τραυματισμού, ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και Βασίλη Σαντριά που δεν μετέχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, έχει όλους τους παίχτες στη διάθεση του. Ο Ανδρέας Ατματσίδης που αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στη γάμπα για προληπτικούς λόγους αποχώρησε πριν την ολοκλήρωση της προπόνησης αλλά θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για το εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής.

 

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Χαράλαμπος Σωτηριάδης με βοηθούς τους Νικόλαο Πάγκαλο και Εμμανουήλ Φινοκαλιώτη από το σύνδεσμο διαιτητών Λασιθίου. Παρατηρητής ορίσθηκε ο Βασίλειος Αγγελάκης ( Χανίων).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply