Connect with us

stoplekto

Αντιδράσεις στη Χαραυγή για τη διακοπή

Published

on

Διαφωνούν στη Χαραυγή με την απόφαση του διαιτητή Λεμπέση να διακόψει τον αγώνα με την Κύπρο Κορυδαλλού. O επίσημος σύλλογος ζήτησε εγγράφως από την Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΠ , όπως κατά την εκδίκαση της υπόθεσης  για διευκρινιστικούς λόγους  και επιβεβαίωση των ισχυρισμό του, ζήτησε να παραστούν ο διαιτητής  Λεμπέσης ο βοηθός Κεφαλιακός Κ., ο παρατηρητής Γ. Λατινής, ο αρχιδιαιτητής και νομικός Χ. Μοιραδωράκης και από την ΕΠΣΠ οι κ. Χολέβας και Νταλάκος.

Για το θέμα της διακοπής από τον  πρόεδρος της ΑΕ Χαραυγής Σωκράτη Πτερνέα. Λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

«Είναι φανερό ότι λόγω απειρίας ο διαιτητής Λεμπέσης έκανε τρομερά σφάλματα. Πιστεύω όμως  γνωρίζοντας την ποιότητα των Πειραιωτών διαιτητών, ότι δεν ήταν  ηθελημένα. Το Φύλλο αγώνος όμως , κατά την άποψη μου , είναι  ασαφές, ελλιπές και σε οποιοδήποτε δικας΄τηριο εκπίπτει., Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην εντιμότατη Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΠ , που μπαίνει στην ουσία του πρωταθλήματος .

Υ.Γ. Βρε συ Λεμπέση είσαι στο 90’ , τελευταίο λεπτό , ενός επίπονου πρωταθλήματος. Σφυράς τη λήξη και πάμε όλοι για καλό καλοκαίρι. Και δεν ταλαιπωρείς τις ομάδες, ούτε εκθέτεις τον εαυτό σου σε άσχημα σχόλια. Καλά , εσυ δεν ξέρεις. Δεν ρωτάς διαιτητάρες που έχεις δίπλα σιυ στον Πειραιά , να σου πουν τι έπρεπε να κάνεις ;;»