Connect with us

stoplekto

Αντιδρά η Ζωφριά για την αναβολή του αγώνα με τον Θρασύβουλο

Published

on

Απάντηση μας απέστειλε η διοίκηση της Ζωφριάς, σχετικά με τις δηλώσεις του Α’ Αντιπροέδρου της ΕΠΣΔΑ και Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος Κώστα Καράμπελα, σχετικά με την αναβολή του αγώνα Θρασύβουλος- Ζωφριά, το απόγευμα της Κυριακής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Έκπληξη μας προκαλεί η δήλωση του Κύριου Καράμπελα για την αποτυχία να εκπληρωθεί ένας απλός ποδοσφαιρικός αγώνας. Θα περιμέναμε να μας πει ποιος ευθύνεται, αντί για αυτού, προσπάθησε να αποποιηθεί οποιαδήποτε ευθύνη τον βαραίνει. Κύριε Καράμπελα, διαβάζουμε στην δήλωσή σας ότι καμιά ομάδα δεν σας ενημέρωσε επίσημα για κάποιο πρόβλημα. Σας υπενθυμίζουμε λοιπόν ότι το παιχνίδι ήταν ορισμένο και αναρτημένο στη επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΣΔΑ για την Κυριακή 19/01/2020 στις 15,00. Εμάς δεν μας ενημέρωσε ποτέ κανένας ΕΠΙΣΗΜΑ για την αλλαγή της ώρας. Άλλα ως άλλοι μάγοι βρεθήκαμε στο στάδιο Φυλής στην΄νέα προκαθορισμένη ώρα του αγώνα. Διαβάζουμε επίσης ότι δεν έχετε κανένα επίσημο χαρτί ότι δεν λειτουργούν τα ΦΏΤΑ ΣΤΟ ΣΤΆΔΙΟ ΦΥΛΗΣ. Έχετε μήπως επίσημο χαρτί ότι λειτουργούν; Αν έχετε σας παρακαλούμε να μας το καταθέσετε. Κάνατε αυτοψία ο ίδιος την προηγούμενη εβδομάδα στο στάδιο Φυλής και είδατε ότι λειτουργούν τα φώτα ή στηριχτήκατε σε μαρτυρίες τρίτων; Και αν ναι ποιοι ήταν οι τρίτοι; Ας αφήσουμε λοιπόν τους τύπους και τις μικρότητες και ας αναλάβει ο καθένας την ευθύνη του. Η επίσημη θέση μας περιγράφεται στην επιστολή που στείλαμε στην Ένωση και ζητάμε τα αυτονόητα.”

 

Ακολουθεί η χθεσινή επιστολή του Προέδρου της Ζωφριάς Γιώργου Γκούβρα προς Ένωση, που αναφέρει τα εξής:

 

“Αγαπητέ Πρόεδρε ,καλή πίστη δεχθήκαμε την ώρα διεξαγωγής για το χθεσινό αγώνα της ομάδας μας εναντίον της ομάδας του Θρασύβουλου κάτι που αυτομάτως απέκλειε τον βασικό μας τερματοφύλακα από το συγκεκριμένο αγώνα καθώς είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις στις 18,00 η ωρα ,εκφράσαμε όμως τις ανησυχίες μας για την ώρα διεξαγωγής και συγκεκριμένα για τον μη επαρκή φωτισμό του γηπέδου.Μάλιστα η τελευταία κουβέντα μας ήταν ,αφού δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι ας γίνει αλλά έχουμε σοβαρή ένσταση . Στην τελευταία τηλεφωνική μας συνομιλία με την κυρία Κωνσταντίνα τόνισα το πρόβλημα και μάλιστα ρώτησα αν πρέπει να μιλήσω με τον κύριο Καράμπελα για να μου εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.Μου είπε ότι θα το μεταφέρει το αίτημά μου στον κύριο Καράμπελα αλλά ακόμα και σήμερα δεν έχω δεχθεί τηλεφωνημά του. Αντ’ αυτού, με έκπληξη διάβασα STOPLEKTO δήλωσή του ότι δεν έχει ενημερωθεί ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ για τυχόν πρόβλημα. Η τηλεφωνική συνομιλία σας ενημερώνω ότι έλαβε μέρος την Παρασκευή μεσημέρι 17/01/2020 ,και ενώ μέχρι τότε ξέραμε ότι ο αγώνας θα έχει έναρξη στις 15,00. Αντιπροτείναμε δε να διεξαχθεί το Σάββατο στις 15,00 στην θέση του ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΚΡΙΟΣ καθώς από όσο γνωρίζουμε υπάρχει προτεραιότητα στα παιχνίδια της Α κατηγορίας αλλά και ήταν μεγαλύτερης σημαντικότητας αγώνας από βαθμολογικής άποψης καθώς κρίνεται μια θέση στην Α κατηγορία.Μας είπαν όμως ότι δεν μπορεί ο Θρασύβουλος καθότι έχει δηλώσει ότι μπορεί μόνο Κυριακή. Αναρωτηθήκαμε πως μπορεί ,βέβαια όταν ορίζονται παιχνίδια του εκτός έδρας Σαββάτο.
Εμείς ως ΔΑΟ ΖΩΦΡΙΑΣ κατόπιν μαρτυρίας του συντηρητή και φύλακα του γηπέδου Φυλής προς τον παρατηρητή αγώνα αλλά και τους διαιτητές ότι είχε ενημερώσει εδώ και 2 μήνες για το συγκεκριμένο πρόβλημα την ομάδα του Θρασύβουλος Φυλής, θεωρούμε υπαίτιο το σωματείο του Θρασύβουλου καθώς είχε υποχρέωση να ενημερώσει με την σειρά του την επιτροπή πρωταθλήματος της Ένωσής μας. Συνυπαίτιο θεωρούμε όμως και τον κύριο Καράμπελα, γιατί θα έπρεπε να είχε λάβει εγγυήσεις ότι το παιχνίδι θα ξεκινήσει κανονικά όσο έχει να κάνει με την λειτουργία του γηπέδου.
Καταλαβαίνετε ότι η αναβολή του αγώνα και ο τυχόν ορισμός του μία καθημερινής μας δημιουργεί πρόβλημα καθώς τυγχάνουμε ερασιτεχνικό σωματείο και οι ποδοσφαιριστές μας είτε είναι εργαζόμενοι είτε φοιτητές..
Κύριε Πρόεδρε, σας ζητάμε να καθοριστεί άμεσα αν υπάρχει υπαιτιότητα του Θρασύβουλου Φυλής, αν όχι, να οριστεί ο αγώνας το γρηγορότερο δυνατό δηλαδή Τετάρτη 22/01/2020 και σε ώρα που θα βολέψει να προσέλθουν οι ποδοσφαιριστές μας δηλαδή μετά τις 18,00 μμ σε οποιοδήποτε ενωσιακό γήπεδο που θα υπάρχει επαρκείς φωτισμός έτσι ώστε να τελεστεί ο αγώνας κανονικά. Νομίζω ότι το αίτημά μας είναι δίκαιο έτσι ώστε να μην επηρεαστεί και το αγωνιστικό πρόγραμμα της Α κατηγορίας.

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΑΟ ΖΩΦΡΙΑΣ

ΓΚΟΥΒΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ”.