Connect with us

3ος Όμιλος

Αντωνίου: Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση

Published

on

Με πρωινή προπόνηση που θα λάβει χώρα το Σάββατο αναμένεται να ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Σπάρτης για το παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή με αντίπαλο τον Βύζαντα Μεγάρων στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής/ Το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας που έχει επιβληθεί στους νεοφώτιστους από την ΕΠΟ, ωστόσο, η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει πεισμώσει ακόμη περισσότερο τους ποδοσφαιριστές του Σωτήρη Αντωνίου. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο έμπειρος προπονητής ο οποίος τόνισε:

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με την έννοια ότι ο αντίπαλος παλεύει για τη σωτηρία του. Το ματς θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, παρ’ όλα αυτά μας η ομάδα μας είναι σε πάρα πολύ κατάσταση. Εάν εξαιρέσουμε την μια απουσία που έχουμε, είμαστε δυνατοι και στόχος μας είναι η κατάκτηση της νίκης ώστε είτε διατηρήσουμε είτε να αυξήσουμε τη διαφορά από τους διώκτες μας. Είναι κρίμα που δεν θα παρακολουθήσει ο κόσμος την προσπάθεια της ομάδας όμως αυτό μας πεισμώνει και μας κάνει πιο δυνατούς’.

Για τον αγώνα της Κυριακής δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Κατσίκης, σε αντίθεση με τους Χαλίλι και Γιέσιτς που θα δώσουν κανονικά το παρών αφού αποθεραπεύτηκαν.