Connect with us

3ος Όμιλος

Αντωνίου: Κοιτάμε το Λουτράκι και όχι τις μεταγραφές

Published

on

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Α.Ε. Σπάρτης για τον αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή με αντίπαλο τον ΑΟ Λουτράκι για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο. Αμφίβολοι είναι η συμμετοχή των Χαλίλι, Αναστασάκου που αντιμετωπίζουν προβλήματα και σε περίπτωση που λείψουν σίγουρα θα δημιουργθεί πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας. Άλλωστε πρόκειται για δυο ποδοσφαιριστές που στον αγώνα τόσο με την Δόξα Νέας Μανωλάδας όσο και με την Καλαμάτα έπαιξε σημαντικό ρόλο στις νίκες που σημείωσαν οι νεοφώτιστοι. Από εκεί και πέρα, εκτός μάχης έχουν τεθεί σίγουρα οι τραυματίες Μπεγκλετζής και Λιονάκης.

Εν τω μεταξύ, η ιστοσελίδα stoplekto.gr επικοινώνησε με τον προπονητή του συλλόγου, Σωτήρη Αντωνίου, ο οποίος αναφερόμενος στον αγώνα τόνισε:

Το Λουτράκι όπως είπατε είναι μια πάρα πολύ δύσκολη ομάδα καθώς έχει αξιόλογους παίκτες και μαρκάρουν σε όλο το μήκος του γηπέδου. Είναι μια ομάδα που έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Είναι ιδιαίτερο ματς και πρέπει να έχουμε υπομονή, να παίξουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε στα τελευταία ματς και να μπορέσουμε να πάρουμε το τρίποντο ώστε να κάνουμε χαρούμενες γιορτές’.

Ερωτηθείς πως θα κινηθει η ομάδα από εδώ και στο εξής και εάν υπάρχει περίπτωση η Σπάρτη να χτυπήσει το πρωτάθλημα, ο έμπειρος κόουτς είπε:

Νομίζω ότι έχει τοποθετηθεί η διοίκηση αφού στόχος αναφέρει ότι υπάρχει ένα διετές πλάνο που ετοιμάζουμε φέτος ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη να κατακτήσει το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν. Σκοπός είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας. Είμαστε ικανοποιημένοι από τους παίκτες που έχουμε στην ομάδα, και σκεφτόμαστε το Λουτράκι και όχι τις μεταγραφές. Άλλωστε όπως σας είπα είμαστε ικανοποιημένοι από το υπάρχον ρόστερ. Ο παίκτης που θα έρθει θα αποκτηθεί για δυο χρόνια και θα βρίσκεται στο πλάνο της ομάδας’.

Στον επίλογο του ο κ Αντωνίου αναφέρθηκε και στο προηγούμενο ματς με την Καλαμάτα όπου η ομάδα του πήρε σημαντικό τρίποντο λέγοντας

Ήταν ένα ματς με χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι απέναντι σε έναν σύλλογο μεγάλο όπως είναι η Καλαμάτα. Δείξαμε μέταλλο και χαρακτήρα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες. Τέτοια ματς γιγαντώνουν την ομάδα την κάνουν πιο δυνατή. Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, και από τον χαρακτήρα που δείξαμε και σίγουρα ήταν η ιστορική νίκη αφού ήταν η πρώτη νίκη της Σπάρτης στην έδρα της Καλαμάτας’ .