Connect with us

3ος Όμιλος

Αντωνίου: «Ο Αστέρας μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες ολόκληρης της Γ΄ Εθνικής»

Published

on

Ο γνωστός στην Ηλεία Σωτήρης Αντωνίου, τεχνικός των Τρικάλων σήμερα, θα είναι παρών στην Αμαλιάδα, για να καθοδηγήσει την θεσσαλική ομάδα στο πολύ ενδιαφέρον φιλικό απέναντι στον Αστέρα, μεθαύριο Κυριακή.
Ο Σωτήρης Αντωνίου, παραχώρησε μίνι συνέντευξη στο asterasamaliadas.gr με αφορμή το παιχνίδι αυτό και μίλησε για την ομάδα του, για τη Γ΄ Εθνική και τις διαφορές της με τη Φούτμπολ Λιγκ, για τον όμιλο της Πελοποννήσου που τόσο καλά γνωρίζει, για τον Αστέρα, αλλά και για έναν πρώην… δικό του παίκτη, τον Κώστα Μπανούση, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στον Εορδαϊκό και τη Σπάρτη και σήμερα ανήκει στο δυναμικό του Αστέρα Αμαλιάδας.

-Μιλώντας αρχικά για την ομάδα του, τα Τρίκαλα, ο Σωτήρης Αντωνίου ανέφερε:
«Είμαστε μια νέα ομάδα σε όλους τους τομείς. Διοικητικά, με καινούργιους παίκτες, με νέο τεχνικό τιμ, καθώς και με καινούργια φιλοσοφία. Έχουμε δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα με στόχο να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να φανούμε σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και της κατηγορίας αντάξιοι της ιστορίας των Τρικάλων».

-Για τις διαφορές ανάμεσα στις δυο κατηγορίες, δηλαδή τη Φούτμπολ Λιγκ και τη Γ΄ Εθνική, δυο κατηγορίες στις οποίες έχει εργαστεί και γνωρίζει, ανέφερε:
«Στη Γ΄ Εθνική πλέον το επίπεδο δεν είναι το ίδιο όπως πριν. Σίγουρα έχει ένα περίπλοκο σύστημα ανόδου και θα είναι για όλες τις ομάδες δύσκολο. Ο όμιλος της Πελοποννήσου έχει παραδοσιακά μεγάλα ονόματα στην κατηγορία, θα είναι σίγουρα ένας όμιλος με πολύ ενδιαφέρον. Και για την άνοδο και για την παραμονή».

-Τον μεθαυριανό αντίπαλό του, τον Αστέρα Αμαλιάδας, ο Σωτήρης Αντωνίου δείχνει ότι τον γνωρίζει καλά και τον θεωρεί ως ένα από τα πιο ποιοτικά συγκροτήματα της κατηγορίας:
«Θεωρώ ότι ο Αστέρας Αμαλιάδας είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες όχι μόνο του ομίλου αλλά και ολόκληρης της κατηγορίας, με έναν ισχυρότατο παράγοντα-ηγέτη όπως ο κ. Παπαγεωργίου, με έναν πάρα πολύ καλό προπονητή, όπως ο κ. Καβακάς, αλλά και ένα υλικό με πολύ έμπειρους παίκτες οι οποίοι γνωρίζουν την κατηγορία. Ο Αστέρας θα είναι ένα από τα φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο».

-Τέλος, ο Σωτήρης Αντωνίου, απάντησε και σε ερώτηση για τον Κώστα Μπανούση του Αστέρα, ποδοσφαιριστή με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και γνωρίζει πολύ καλά:
«Ο Κώστας Μπανούσης είναι ένας πολύπειρος ποδοσφαιριστής. Είναι μεγάλη υπόθεση για τον Αστέρα να έχει έναν τόσο έμπειρο και ποιοτικό παίκτη με τέτοια δυναμική στο χώρο του κέντρου για την ομάδα της Αμαλιάδας. Έχω συνεργαστεί μαζί του σε δυο ομάδες, τον Εορδαϊκό και τη Σπάρτη και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είχα μια άριστη συνεργασία μαζί του. Και εύχομαι να είναι υγιής και να δώσει όπως κάνει πάντα, το 100% των δυνατοτήτων του».