Connect with us

3ος Όμιλος

Αντωνόπουλος: Κάθε ημερα να γινόμαστε καλύτεροι

Published

on

Μέχρι στιγμής έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής αφού φιγουράρει στην κορυφή της κατάταξης έχοντας πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις. Ο λόγος γίνεται για τον Παναρκαδικό ο οποίος καθημερινά αποδεικνύει ότι πρόκειται για ένα σύνολο του οποίου το μέλλον του ανήκει και αυτό διότι στηρίζεται σε νεαρά παιδιά. Η ανταγωνιστική εικόνα είναι προϊόν πέρα των παικτών και του τεχνικού των πρασίνων, Γιώργου Αντωνόπουλου ο οποίος έχει κατορθώσει να δημιουργήσει ένα σύνολο που δείχνει να έχει ταυτότητα-νικητή στο παιχνίδι του. Ο ίδιος σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα του λέγοντας:

Είμαι ικανοποιημένος όχι μόνο επειδή είμαστε στην 1η θέση. Άλλωστε βρισκόμαστε μόλις στην 4η αγωνιστική και αυτό δεν λέει τίποτα. Για το μόνο που είμαι ικανοποιημένος είναι για την διάθεση και την προσπάθεια που έχουνε κάνει όλα τα παιδιά μέχρι στιγμής. Στόχος μας είναι να κοιτάζουμε την κάθε μέρα ξεχωριστά. Σε κάθε προπόνηση που κάνουμε να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας ώστε αυτό να μας βγει και στα παιχνίδια αργότερα’. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του απέναντι στην Σπάρτη υποστηρίζοντας:

Όσον αφορά τον τελευταίο αγώνα, είχα πει ότι ήμουν ευχαριστημένος από τη διάθεση και την προσπάθεια των παικτών και πιστεύω ότι βάσει ευκαιριών και απόδοσης των δυο ομάδων θεωρώ ότι δικαιούμασταν τη νίκη’. Ερωτηθείς για τη φάση όπου η Σπάρτη δεν τήρησε το fair play και πέτυχε το τέρμα της ισοφάρισης, ο Γιώργος Αντωνόπουλος δεν θέλησε να πάρει θέση υποστηρίζοντας:

Για τη φάση του fair play είπα ότι εάν το έκανε δικός μου ποδοσφαιριστής θα έπαιρνα θέση αλλά επειδή δεν το κάναμε εμείς, δεν θέλω να δήλωση κάτι’.

Όσον αφορά το χθεσινό αγώνα Κυπέλλου, ο ικανότατος κόουτς δήλωσε:

Πήραμε την πρόκριση και αυτό έχει σημασία. Είναι πολύ σημαντική για την προσπάθεια που κάνουμε και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά παρόλο που δεν είχαμε την απόδοση που θα θέλαμε. Από εκεί και πέρα εάν αναλογιστούμε τις γηπεδικές και αγωνιστικές συνθήκες με δεδομένο ότι παίξαμε σε πλαστικό γήπεδο που δεν έχουμε συνηθίσει πιστεύω ότι ήταν σημαντικό που προκριθήκαμε και πήραμε το εισιτήριο και τα παιδιά έκαναν τόσο σημαντική προσπάθεια’.

Σε σχετική ερώτηση, εάν ο στόχος του Παναρκαδικού αποτελεί το πρωτάθλημα, ο Γιώργος Αντωνόπουλος απάντησε: Επειδή έχουμε χαμηλό μέσο όρο ηλικίας δεν μπορούμε να θέσουμε σαν στόχο την άνοδο παρά μόνο κάθε μέρα να γινόμαστε ατομικά και ομαδικά καλύτεροι και ό,τι βει. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος’.