Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Αντώνης Γκόγκα: Καταφέραμε αυτό που φαινόταν αδύνατο…

Published

on

Ενας από τους καλύτερους παίχτες της φετινής σεζόν στον Ατρόμητο Πειραιά ήταν ο Αντώνης Γκόγκα.

Ο ικανότατος αμυντικός μέσος ήρθε στην ομάδα τον Γενάρη και είχε καθοριστική συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ο Αντώνης Γκόγκα μίλησε στην ιστοσελίδα μας, και ας δούμε τι μας είπε…

«Είναι γεγονός ότι δεν ήταν η σκέψη μου να έρθω στον Ατρόμητο αλλά με έπεισαν ο πρόεδρος Χρήστος Σδρένιας, τον οποίο αγαπάω και εμπιστεύομαι γιατί με είχε σαν παιδί του, και ο προπονητής Βασίλης Σπάθας ότι μαζί μου μπορεί να γίνει κάτι καλό, και ότι η ομάδα δεν έχει μόνο στόχο να βγει πρώτη στον Πειραιά αλλά να κερδίσει την άνοδο γιατί έτσι αρμόζει στην ιστορία της. Ετσι με έπεισαν και τους ευχαριστώ όλους, ιδιαίτερα τον προπονητή κύριο Σπάθα που με εμπιστεύτηκε και κατάλαβε τι μπορεί να κάνω και τον πρόεδρο μας τον πλανητάρχη τού Πειραιά.

Έκανα ότι μπορούσα για νά τούς δικαιώσω παντού. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που απέδειξαν ότι είναι μάγκες, και όλοι μαζί καταφέραμε αυτό που στην αρχή για πολλούς έμοιαζε αδύνατο. Ευχαριστώ τους φιλάθλους για την αγάπη που μου δείξανε και που ήταν πάντα δίπλα μας. Προσωπικά τώρα ο κόσμος ξέρει τι μπορώ να κάνω μέσα στο γήπεδο, θα κοιτάξω ότι καλύτερο για εμένα και πιστεύω ότι όποιος με εμπιστευτεί μόνο ωφελημένος θα βγει γιατί δουλεύω κάθε μέρα για αυτό και όλα φαίνονται στο γήπεδο».