Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αντώνης Κολοβός: “Ποδόσφαιρο κυριαρχίας με τους Τράχωνες”

Published

on

Ένας από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ είναι ο Αντώνης Κολοβός.

Ο πολύπειρος επιτελικός μέσος την περσινή χρονιά βοήθησε σημαντικά τον ΠΑΟ Ρουφ να πετύχει τους στόχους του αφού με τις λύσεις που προσέφερε στο κομμάτι της δημιουργίας ήταν καταλυτικός για την Αούστρια.

Φέτος η σεζόν τον βρίσκει να φοράει τη φανέλα του ΑΟΤ Αλίμου, και σίγουρα ο Γιώργος Παπακωστούλης έχει λύσει το πρόβλημα του σε μεγάλο βαθμό όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι.

Άλλωστε ο Κολοβός με το κάθετο παιχνίδι και τις εξαιρετικές στημένες φάσεις μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τους μπλε με τον ίδιο να αναλύει τους λόγους που μετακινήθηκε στο σύλλογο των νοτίων προαστίων.

Τα όσα τόνισε

-Γιατί επέλεξες τον ΑΟΤ Αλίμου;

Από την πρώτη κιόλας συνάντηση που είχα με την διοίκηση της ομάδας και τον προπονητή,διαπίστωσα ότι η φιλοσοφία μας ταίριαζε απόλυτα. Από κει και πέρα,ήταν πολύ εύκολη η απόφασή μου να πω το ναι. Ο ΑΟΤ Αλίμου είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί πολλά χρόνια στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ καθώς και στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

-Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας;

Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια ομάδα που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο,ποδόσφαιρο κυριαρχίας,το οποίο θα μας βοηθήσει να τερματίσουμε στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

-Ποια ομάδα θα έχριζες φαβορί για τον τίτλο;
Το πρωτάθλημα φέτος αναμένεται συναρπαστικό καθώς πολλές ομάδες έχουν ενισχυθεί και θέλουν να τερματίσουν στην πρώτη θέση.Είναι πολύ νωρίς όμως για να χρίσουμε κάποια φαβορί.

-Στόχοι προσωπικοί;
Προσωπικός μου στόχος είναι να παραμείνω υγιής ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά,με υγεία σε κάθε αθλητή,προπονητή και παράγοντα.