Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Αντώνης Λεμονής: Είμαι έτοιμος να βοηθήσω…

Published

on

Ο κ. Αντώνης Λεμονής δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει την υγειονομική επιτροπή του Πειραιά με την παράταξη του Νέου Ποδοσφαιρικού Πειραιά.

 

«Έργα και όχι λόγια» είναι το μότο του Αντώνη Λεμονή, φράση που επιβεβαιώνουν και τα άτομα που τον γνωρίζουν είτε μέσω των συνεργασιών είτε μέσω των διαπροσωπικών σχέσεων.

 

Ενεργός από τη δεκαετία του 90΄ στους αθλητικούς χώρους , πάντα στη θέση που τον καλεί το ιατρικό καθήκον και με συνεπή παρουσία στα γήπεδα , ποδοσφαιρικά και όχι μόνο. Με όπλο την πείρα και την αγάπη για τον αθλητισμό, καθώς και με την στήριξη της παράταξης του Νέου Ποδοσφαιρικού Πειραιά , ο γιατρός κ. Λεμονής πιστεύει πως θα καταφέρει να συμβάλει στη βελτίωση της αθλητιατρικής εμπειρίας στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων του Πειραιά.

 

Δηλώνει έτοιμος και διαθέσιμος , όπως μας είπε, να στελεχώσει την υγειονομική επιτροπή με γιατρούς οι οποίοι θα έχουν πλήρες ατομικό ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό. « όλοι οι γιατροί θα έχουν πιστοποιηθεί με τον τίτλο του ιατρού αγώνα με γνώσεις πρώτων βοηθειών από επίσημο φορέα». Αναφορικά με τα σωματεία, ο κ. Λεμονής δηλώνει κάθετος στον να πραγματοποιούν όλοι οι αθλητές ετήσιο βασικό έλεγχο υγείας στους αθλητές όλων των σωματείων.

 

Όσο για τις μικτές ομάδες ο κ. Λεμονής μας είπε πως θα στελεχώνει τις προπονήσεις και τους αγώνες των μικτών ομάδων, είτε εντός είτε εκτός έδρας με ιατρούς , καθώς και πλήρες έλεγχο ιατρικών αλλά και εργομετρικών εξετάσεων για όλα τα παιδιά.

 

«Όλα αυτά προϋποθέτουν την συνεργασία όλων των σωματείων με την Ένωση.» Γι’ αυτό το σκοπό θα οργανώνονται ιατρικά σεμινάρια και ημερίδες για την ενημέρωση προπονητών, γυμναστών φυσικοθεραπευτών και παραγόντων.

 

Επίσης, βασικός στόχος της υγειονομικής επιτροπής είναι η χορηγία δωρεάν χειρουργεία στους τραυματίες ποδοσφαιριστές της Ένωσης Πειραιά. Σημειώνει πως θα οργανώσει τράπεζα αιμοδοσίας ούτως ώστε εάν και εφόσον υπάρξουν ανάγκες και ανάλογα προβλήματα με ποδοσφαιριστές ή τις οικογένειές τους. Κλείνοντας ο γιατρός κ. Λεμονής μας άφησε με την εντύπωση πως πρόκειται για ένα άτομο που πιστεύει ότι μόνο μέσω της συνεργασίας επιτυγχάνονται οι καινοτομίες και γι’ αυτόν τον λόγο βρίσκεται στην ομάδα του Νέου Ποδοσφαιρικού Πειραιά .

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply