Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αντώνης Τσιμπάκης: Στόχος μας να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστιόμαστε

Published

on

Παραδοσιακά οι Τράχωνες είναι από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Αθήνας.

Στην πρεμιέρα θα υποδεχτούν τον Αγιο Δημήτριο, και ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Τσιμπάκης μας είπε τα εξής:

Καταρχάς να ευχηθώ σε όλο τον ποδοσφαιρικό οργανισμό της Αθήνας και σε εσάς καλή ποδοσφαιρική χρόνια.

Σε γενικές γραμμές έχουμε μια ικανοποιητική παρουσία στην προετοιμασία,έχουμε νέα πρόσωπα στο ρόστερ και κυρίως πολλά παιδιά από την ακαδημία μας. Η προσωπικότητα για τους ποδοσφαιριστές μπορεί να χτιστεί σε πορεία χρόνου με πολλή και σκληρή δουλειά. Το να κοιτάς από μια απόσταση τι έγινε χθες δεν έχει καμία σημασία. Πρέπει να κοιτάξουμε το σήμερα και να δουλέψουμε για το αύριο, το οποίο πιστεύω θα είναι πολύ καλύτερο. Σε αυτό θα χρειαστούν να συμβάλλουν όλοι στον κλαμπ και ιδιαίτερα ο κόσμος.

Η ομάδα βρίσκεται σε καλό σημείο. Τα αποτελέσματα στα φιλικά είναι θετικά, οι νίκες πάντα φέρνουν αυτοπεποίθηση και τώρα έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αντίπαλο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Θα χρειαστεί απόλυτη συγκέντρωση ,πειθαρχία και μεγάλη προσπάθεια από όλους για να φτάσουμε στη νίκη. Ο καθένας πρέπει να δώσει το καλύτερό του εαυτό.

Για εμάς ο στόχος είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να το ευχαριστιόμαστε εμείς οι ίδιοι, να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε και να εξελίσσουμε τους ποδοσφαιριστές μας. Εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε την ταχύτητα σαν κυρίαρχο στοιχείο, το πρέσινγκ, την κυκλοφορία της μπάλας, την αλλαγή θέσεων, τον πλουραρισμό στο σκοράρισμα, και να έχουμε πολύ καλό αμυντικό και επιθετικό τρανζίσιον. Σκληρή δουλειά,σεβασμός από όλους προς όλους,είμαστε όλη μια οικογένεια, έχουμε ενα Πρόεδρο με όραμα για το σύλλογο που βρίσκεται συνεχώς δίπλα μας.Με τους άμεσους συνεργάτες μας δουλεύουμε και προσπαθούμε να βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα στους παίκτες μας.