Connect with us

stoplekto

Ανώτερο το Αιγάλεω 2-0 τα Μελίσσια..(φωτο)

Published

on

Δίχως να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία το Αιγάλεω κατάφερε να πάρει την νίκη με 2-0. Να σημειωθεί πως καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης οι γηπεδούχοι είχαν τη υπεροχή με το μέρος τους, ενώ θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και περισσότερα τέρματα. Στο α’ μέρος οι ποδοσφαιριστές του Θωμά Κουρκούνα μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, φτάνοντας κοντά στο γκολ στο 8′, όταν ο Τζανετάκος με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής δεν μπόρεσε να «νικήσει» το Νικολάου. Στο 29′ ο Ντελμεκούρας εκτέλεσα το φάουλ από αριστερά, η μπάλα έφτασε στο Κώστα Τεγούση ο οποίος δε μπόρεσε με τη σειρά του να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Το β’ μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, καθώς με τη συμπλήρωση 4′ στην επανάληψη ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ, καθώς ο Τζανετάκος εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα μετά από σύγχυση έφτασε στο Ντελμεκούρα και ο τελευταίος δε δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0. Επτά λεπτά οι «μπλε» διπλασίασαν τα τέρματα τους, όταν ο σκόρερ του πρώτου τέρματος έγινε δημιουργός. Συγκεκριμένα ο Ντελμεκούρας μπήκε από αριστερά μέσα στην περιοχή, έκοψε τη μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Κώστας Τεγούσης διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με το 2-0 να μένει μέχρι τέλους. Διαιτητής ήταν ο Καλογεράκος με βοηθούς τους Σφυρή και Πήττα (ΣΔ Ηλείας).

 

ΑΙΓΑΛΕΩ: Βούλγαρης, Ταμπάκης, Ζαφειράτος, Τεγούσης Θ., Βασιλάρης, Κωνσταντόπουλος Π., Τσιρογιάννης, Τεγούσης Κ. (91′ Κατσαρός), Μπαλάσκας (40′ λ.τρ. Δουκάκης), Τζανετάκος, Ντελμεκούρας (71′ Βασιλικής).

 

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Νικολάου, Αντωνόπουλος, Μανδύλης, Παπαϊωάννου, Ιωσήπου, Κωνσταντόπουλος, Τζανετέας, Ιατρού ( 75′ Μποτωνάκης), Πατσιαβούρας (62′ Νικόλα), Γκαβούδης, Ταβλαδωράκης (78′ Ρήγας).

Επιμέλεια: Kυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply