Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Ανώτερο το Χαϊδάρι 2-1

Published

on

Ωραία παιχνίδι έλαβε χώρα σήμερα Τετάρτη 3/10 στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων, εκεί που το.. νεανικό Χαϊδάρι πήρε εκτός έδρας νίκη εις βάρος της ομώνυμης ομάδας με 2-1. Στο 29′ ο Πολίτης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Φιλιπίδη με τον διαιτητή, Ζαραβινό να υποδεικνύει αμέσως την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μεσίνι που ευστόχησε γράφοντας το 1-0. Στο 50′ ο Μαλαξιανάκης έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στο σωματείο των δυτικών προαστίων με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 58′ οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι στο παιχνίδι , όταν ο Νικολάου ανατράπηκε από τον Παναγιωτακόπουλο εντός περιοχής με τον Αθηναίο ρέφερι να δείχνει χωρίς δεύτερη σκέψη την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Νότης Μαχαίρας ο οποίος ευστόχησε, σημειώνοντας το τελικό 2-1. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν σημείωσει και τρίτο τέρμα στο 1′ των καθυστερήσεων, όμως ο Σπίρο δεν μπόρεσε να νικήσει από τα έντεκα βήματα τον Τριανταφύλλου.

 

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Τριανταφύλλου, Βυζανιάρης Γ., Βυζανιάρης Ι. (73′ Καριατλής), Μυστρίδης, Μακρόπουλος, Νικολάου, Καλογρίας (53′ Πλεξίδας), Μιχαλάτος, Πιτέλης (49′ Μαχαίρας), Φιλιπίδης, Παπανικολάου.

 

ΧΑΪΔΑΡΙ: Κόρδας, Κακαράκης, Γκάτζιος (37′ Μαλαξιανάκης), Μεσίνι, Αρβανίτης, Πολίτης, Παναγιωτακόπουλος, Παραγιουδάκης (80′ λ.τρ. Χρηστούλης),τάκης, Κοντογουλίδης, Αγγελόπουλος (55′ Σπίρο), Πλακωστάμος.

 

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΣΚΙΝΑΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply