Connect with us

stoplekto

Αξέχαστη γιορτή by aetos korydallou…

Published

on

Μία αξέχαστη γιορτή ακαδημίας για το τέλος της σεζόν έγινε χθες βράδυ στο προπονητήριο του ασύλου. Πάνω από 500 άτομα παρακολούθησαν αγώνες επίδειξης και συμμετείχαν στα happenings !
Ξεχώρισαν οι αγώνες των 60 και πλέον μπαμπάδων και μαμάδων αλλά και το μεταμεσονύκτιο γλέντι υπό της μουσικές επιλογές του dj.
Σουβλάκια, μπύρες και δωρεάν παγωτά ,face painting για τα παιδιά συμπλήρωσαν το σκηνικό, με αλατοπίπερο τις κληρώσεις δώρων για τους τυχερούς!
Τιμήθηκαν ο Θανάσης Αλεξόπουλος για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο, ενώ το τιμητικό βραβείο συνοδού έλαβε η κυρία Καζανιάτορα για την συνεχή στήριξη στον εγγονό της!
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα και το πλήθος επισήμων που παρευρέθηκαν με πρώτο το δήμαρχό μας κύριο Χρουσαλά , οι οπαίοι έμειναν έκπληκτοι με την οργάνωση, τον παλμό και τις καινοτομίες της βραδιάς.
Το Δ.Σ. συμβούλιο προσφέρει τη χθεσινή βραδιά σε όλους τους φίλους μας, δεσμεύεται για ανάλογες δράσεις κι επισημαίνει τη δυναμική μας καθώς τα 370 εγγεγραμμένα παιδιά θέτουν τον πήχη ψηλότερα για τη νέα σεζόν!

This is aetos korydallou!