Connect with us

5ος Όμιλος

Αξιώτης: “Καλό θα είναι οι παράγοντες να μην δυναμιτίζουν το κλίμα”

Published

on

Από νωρίς αρχίζουν και μπαίνουν σε ρυθμούς ντέρμπι οι ιθύνοντες των Καλλιθέα και Φωστήρα, με τις δυο ομάδες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Κυριακή.

Μετά τη δήλωση του κ. Μπίλιου, ο αντιπρόεδρος του Φωστήρα, κ. Νίκος Αξιώτης έκανε τη δική του τοποθέτηση στην ιστοσελίδα μας λέγοντας:

Με αφορμή την δήλωση του κ. Μπίλιου σε γνωστή ιστοσελίδα θα ήθελα να απαντήσω και να υποστηρίξω ότι ούτε για τον Φωστήρα υπάρχει ματς ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Είναι ένα ματς όπως όλα τα άλλα και αφού αναφέρθηκε ο παράγοντας της Καλλιθέας σε πρωτιά, θα ήθελα να υπενθυμίσω τα ματς που έχει δώσει η ομάδα μας. Ο Φονέας έπαιξε μέσα στον Εθνικό και έβαλε δυο γκολ και έφυγε με ένα. Όσο με τη Θύελλα Καμαρίου, η Θύελλα Καμαρίου έπαιξε με 12 παίκτες. Ο επιπλέον ήταν… αόρατος ήταν ο Θεός και γι αυτό έφυγε με την ισοπαλία από τον Ταύρο αφού συμμάχησε και με τον παράγοντα τύχη.Αυτός είναι ο λόγος που η Καλλιθέα βρίσκεται στην πρώτη θέση όπως επίσης και το γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστεί απέναντι στον Φωστήρα. Θέλω να πω ότι σεβόμαστε το όνομα της Καλλιθέας όπως και τους φιλάθλους αλλά καλό θα είναι να μην βγαίνουν οι παράγοντες και να δυναμιτίζουν τα παιχνίδια. Ο Φονέας δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.