Connect with us

stoplekto

ΑΟΑΔ: Συνεχίζει την ενίσχυση…

Published

on

Παίκτες του Α.Ο. Αγίου ∆ηµητρίου είναι και επίσηµα ο 20χρονος χαφ Βασίλης Σκουλαρίκης, ο 18χρονος αριστερός µπακ-χαφ Ανδρέας Κουτσουπίδης και ο 23χρονος επιθετικός ∆ηµήτρης Κανάβας.

Ο πολυθεσίτης και ιδιαίτερα ταλαντούχος Βασίλης Σκουλαρίκης προέρχεται από την οµάδα του Α.Ε. Σαρωνικού Αίγινας. Ο Ανδρέας Κουτσουπίδης, ένας ιδιαίτερα εξελίξιµος ποδοσφαιριστής, έρχεται από µια γεµάτη χρονιά µε την οµάδα του Πανφαληρικού. Τέλος αλλά όχι τελευταίος ο ∆ηµήτρης Κανάβας,-που αποκτήθηκε από την Οδηγήτρια- ένας επιθετικός που προσδίδει ποιότητα στην επιθετική γραµµή του συλλόγου µε αρκετές παραστάσεις αν και µόλις 23 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οµάδα  είναι σε συζητήσεις και µε άλλους ποδοσφαιριστές που θα προστεθούν στο ήδη πολύ καλό ρόστερ. Ποδοσφαιριστές µε όρεξη και ταλέντο που θα προσφέρουν και θα αναδειχθούν µέσα από τον σύλλογο.

Ιδιαίτερη µνεία πρέπει να γίνει στην εξαιρετική συνεργασία µε την οµάδα της Οδηγήτριας με τους ιθύνοντες του ΑΟΑΔ να ευχαριστούν δημόσια την διοίκηση και τον προπονητή για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Κανάβα ∆ηµήτρη.

Τέλος η προετοιµασία ξεκινάει 22/8 και ώρα 17.30 στο γήπεδο του Αγίου ∆ιονυσίου.Η διοίκηση παρακαλεί όλους τους ποδοσφαιριστές να είναι παρόντες για να παραλάβουν αθλητικό υλικό και να κάνουν την 1η τους προπόνηση για την νέα χρονιά.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply