Connect with us

6ος Όμιλος

ΑΟΑΝ- Περαμαϊκός 2-1

Published

on

Ματς ακατάλληλο για καρδιακούς έλαβε χώρα στο Λασίθι εκεί που ο Άγιος Νικολάος παρά το γεγονός ότι μέχρι το 77′ έχανε με 0-1 από τον Περαμαϊκό, βρήκε τον τρόπο να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να πανηγυρίσει τη νίκη χάρις σε γκολ που πέτυχε στο 92′. Οι Πειραιώτες στο α’ μέρος έδειχναν να πατούν καλύτερα και προηγήθηκαν στο 37′ με τον Έκελμανς. Στην επανάληψη, μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο κι εκείνη ήταν ο ΑΟΑΝ. Η πίεση των Λασιθιωτών απέφερε καρπούς στο 77′ όταν ο Γρηγόρης Κοκκολάκης ισοφάρισε σε 1-1. Κι ενώ το ματς έδειχνε ότι θα έληγε ισόπαλο, ο Ιασωνίδης είχε διαφορετική άποψη. Συγκεκριμένα στο 2′ των καθυστερήσεων ο ασος των γηπεδούχων έγινε κάτοχος της μπάλας και νίκησε τον Πιπέρη, χαρίζοντας σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του. Οι ”πράσινοι” ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καραγιάννη στο 97′. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Νεκτάριος Στάθης): Μπρόκος, Μαρκάκης (46′ Χαβάκης), Μουτάκης, Ιασωνίδης, Δέλλιος, Χριστάκης, Πυγιάκης, Φαγάς (71′ Τσάγκας), Λεπτοκαρίδης, Κοκκολάκης Γρ., Δήμας (70′ Μαυράκης)

ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ (Ντανιέλ Μπατίστα): Πιπέρης, Ερρίκος, Γεωργιάδης, Καραγιάννης, Λαπατάς, Γκιάτης, Εκελμανς (60′ Ντούλιας), Νταλάκος, Βεστάκης, Καμαριάρης (86′ Χατζηγεωργαμλής), Σεβάι (74′ Δεμερτζής)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply