Connect with us

stoplekto

ΑΟΚ Φαλήρου- Αίας Σαλαμίνας 3-3 (5-4 πέναλτι)

Published

on

Πιο τυχερός στα πέναλτι ο ΑΟΚ Φαλήρου νίκησε από την άσπρη βούλα με 5-4 (3-3 κ.δ. και πέναλτι) τον Αίαντα Σαλαμίνας σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Τρεις φορές προηγήθηκε ο ΑΟΚ Φαλήρου με τους Καρανίκα(18’), Χατζής (40’) και Δουσμανόπουλο(75’), για να ισοφαρίσει ισάριθμες ο Αίας με τους Παπαλαζάρου(32’) , Γραμματικό(60’) και Ράμφο(94’). Ο τελευταίος είχε και δοκάρι στο 36’.

Πιο ψύχραιμοι στα πέναλτι οι Τζιτζιφιώτες και έχοντας τον Ζήνο ήρωα στο τελευταίο πέναλτι, σκόραραν με τους Σιάκουλη, Ανδρώνη, Δουσμανοπουλο Χατζή και Δορλή, ενώ αστόχησαν οι Μπερκάσι(άουτ) και Κουρτεσιώτης(δοκάρι).

Οι Σαλαμίνιοι ευστόχησαν με τους Γραμματικό, Παραμπάτη, Παπαδημητρίου και Ράμφο, ενώ μοιραίοι αποδείχθηκαν οι Γεωργακόπουλος(άουτ), Λαμπρινός(άουτ) και Δημητριάδης( απόκροση Ζήνου).

Διαιτήτευσε ο Βλαντής, ενώ παράπονα έχουν και οι δυο ομάδες από το βοηθό Φωτιάδη, ιδιαίτερα ο Αίας για ένα γκολ που ακύρωσε σαν οφσάιντ του Αστερίου στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης.

ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ: Ζήνδρος, Ανδρώνης, Καρανίκας, Τσεκούρας, Σιάκουλης, Σαουλίδης(67’ Κουρτεσιώτης), Πιπερίδης(46’ Δορλής), Ελευθεράκης(72’ Δουσμανόπουλος), Σπανόπουλος Χ., Χατζής, Μπερκάσι.

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Τριανταφύλλου, Ράπτης(59’ Γκούβας), Κωνσταντάκης(40’ Σκιαθίτης), Δημητριάδης, Παπαδημητρίου, Παπαλαζάρου(76’ Παραμπάτης), Γεωργαντόπουλος, Γραμματικός, Ράμφος, Λαμπρινός, Αστερίου.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply