Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΟΚ Φαλήρου- Παννεαπολικός 3-0

Published

on

Γράφει ο Θάνος Λογοθέτης 

 

Όμορφο παιχνίδι έγινε στις Σιταποθήκες όπου ο ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ πέτυχε σημαντικότατη νίκη με 3-0 επί του ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΥ που τον κρατά γερά στο κυνήγι της ανόδου! Το Α’ ημίχρονο ξεκίνησε με ένα γκολ που πέτυχε στο 11′ ο Μπρέγκου με ατομική προσπάθεια για τον ΑΟΚ, αλλά στη συνέχεια ο αγώνας ισορρόπησε. Ο ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ ανέβασε στροφές και απείλησε στο 21′ με κεφαλιά του Κωνσταντινίδη και στο 24′ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαριανίδη που έφυγε μόλις άουτ. Στο 36′ ο ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ απείλησε με την σειρά του με δυνατό σουτ του Γιαννόπουλου που απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας Τσίλης. Και στο 39′ ο ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Κωνσταντινίδη που αστόχησε για λίγο από καλή θέση… Στο Β’ ημίχρονο το παιχνίδι εξακολούθησε να είναι το ίδιο ποιοτικό και αμφίρροπο! Στο 51′ ο ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ άγγιξε το γκολ με κεφαλιά του Κωνσταντινίδη, ενώ στο 55′ ο ΑΟΚ έχασε φανταστική ευκαιρία να “τελειώσει” το παιχνίδι όταν ο Ελευθεράκης νικήθηκε από τον Τσίλη σε σουτ που επιχείρησε λίγο έξω από την μικρή περιοχή. Αυτό που δεν πέτυχε πάντως ο Ελευθεράκης το πέτυχε στο 67′ ο Γιαννόπουλος που σε ξαφνική αντεπίθεση της ομάδας του έγραψε το 2-0 για τον ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ μέσα σε αποθέωση από τους πολυάριθμους φιλάθλους των “γηπεδούχων” στην εξέδρα του γηπέδου! Κάπου εκεί οι παίκτες του ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΥ έχασαν την προσήλωσή τους και στο 72′ ο νεοεισελθών Λιαράκης σφράγισε την πολύτιμη νίκη της ομάδας του Φαλήρου υπογράφοντας το τελικό 3-0!

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δημήτρης Ζησιμόπουλος με βοηθούς τους Θανάση Κουρκουνάσιο και Αχιλλέα Πουλόπουλο, γιατρός ήταν ο Γιώργος Ρουμπέκας, ενώ παρατηρητής τού αγώνα ήταν ο κύριος Κώστας Φελλάς…

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ (Γιώργος Γκοβερίνος): Πολάτος, Ανδρέου, Παπαδόπουλος Η., Κούστας, Καρανίκας, Χαιρόπουλος, Παπαδόπουλος Σ. (61′ Λιαράκης), Χαντζής (73′ Αφεντόπουλος), Γιαννόπουλος (73′ Νικόλα), Ελευθεράκης (73′ Κοκκοκύρης), Μπρέγκου (73′ Σεμπέκος).

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ (Γιώργος Ματθαίου): Τσίλης, Βουμβάκης (75′ Φραγκομανώλης), Τζαραντάτ, Κουρκουλιώτης, Συσκαμάνης, Χατζηανδρέου (78′ Θωμαΐ), Μαραγκός (46′ Ανδρέου), Νομικός (78′ Λούπο), Κωνσταντινίδης, Σαριανίδης, Ρενιέρης (75′ Μπενάκης)