Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΟΚ Φαλήρου- Πειραϊκός 2-1

Published

on

Γράφει ο Θάνος Λογοθέτης

 

Εκπληκτικό παιχνίδι στο γήπεδο της Παραλίας Καλλιθέας, όπου οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ και νίκησαν 2-1 τον ΠΕΙΡΑΪΚΟ που παραμένει το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στην βαθμολογία του Α’ ομίλου της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΠ… Το πρώτο ημίχρονο είχε έναν “τρελό” ρυθμό με ακατάπαυστο τρέξιμο και από τις δύο ομάδες! Μόλις στο 6′ ο Αράπογλου απείλησε με κεφαλιά για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 8′ επικίνδυνο κτύπημα φάουλ του Χαντζή απέκρουσε με γροθιές ο τερματοφύλακας Νταβτιάν του ΠΕΙΡΑΪΚΟΥ! Στο 11′ ο Τάγκαλος σούταρε δυνατά από το ύψος της περιοχής του τερματοφύλακα Πολάτου, αλλά ο τελευταίος απέκρουσε δύσκολα… Στο 14′ και στο 16′ οι γηπεδούχοι σημάδεψαν τα δοκάρια με τον Μπρέγκου! Πρώτα ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ είχε οριζόντιο δοκάρι και η μπάλα χτύπησε κατόπιν επάνω στην διαχωριστική γραμμή του τέρματος, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Νταβτιάν! Στο 22′ ο Ελευθεράκης ανάγκασε τον τερματοφύλακα του ΠΕΙΡΑΪΚΟΥ να αποκρούσει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ, αλλά στο 44′ ήταν τελικά οι φιλοξενούμενοι που άνοιξαν το σκορ! Μετά από γέμισμα μέσα στην περιοχή ο Αράπογλου με κεφαλιά έγραψε το 0-1… Στο Β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν εκ νέου πολύ δυνατά και άγγιξαν την ισοφάριση στο 47′ όταν ο Νταβτιάν έκανε εκπληκτική απόκρουση αποσοβώντας σίγουρο γκολ! Όμως στο 52′ ο Μπρέγκου ήταν εκείνος που ισοφάρισε τελικά σε 1-1 για τον ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ! Στο 67′ ο Τσαλατσάνης έχασε φοβερή ευκαιρία να βάλει πάλι μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 77′ ο Γιαννόπουλος με έξυπνο ευθύβολο σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-1 για τους γηπεδούχους υπογράφοντας μια πολύ δύσκολη και σημαντική νίκη για την ομάδα του, σε έναν αγώνα διαφήμιση του ποδοσφαίρου που απόλαυσαν πραγματικά οι θεατές που τον παρακολούθησαν… Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Άγγελος Καρανικολάου με βοηθούς τους Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και Χρήστο Λεκαράκο, ενώ παρατηρητής ήταν ο κύριος Σπύρος Τσεβάς… Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ (Γιώργος Γκοβερίνος): Πολάτος, Ανδρέου (61′ Λιαράκης), Παπαδόπουλος Η., Κούστας, Χαιρόπουλος (46′ Διονυσόπουλος), Νικόλα, Παπαδόπουλος Σ., Χαντζής, Μπρέγκου (71′ Σεμπέκος), Ελευθεράκης, Γιαννόπουλος (82′ Κοκκοκύρης).

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Μαυρόπουλος): Νταβτιάν, Σαμπάνης, Μανώλης (80′ Τσακάτζε), Λαζάκης, Παλαιστίδης, Σκρίμπιας, Τάγκαλος (57′ Πουτσελάς), Λουκάς (63′ Φραγκάκης), Τσαλατσάνης, Αράπογλου (57′ Αλαϊμπέϊ)