Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

ΑΟΝΦ Άτταλος – Καλαμάκι 2-0

Published

on

Με δύο γκολ του Καρβούνη το πρώτο με σουτ στο 52′ από ασίστ του Συβρή και το δεύτερο με πραγματικό κεραυνό στο 75′ ο Άτταλος μετά από δύο χαμένα πέναλτι νίκησε 2-0 το Καλαμάκι. Στο 38′ ο Φέκας μετά από χέρι του Χατζηδημητρίου εκτέλεσε πέναλτι για τους νικητές αλλά απέκρουσε ο ήρωας του αγώνα γκολκίπερ Μπόρη. Στο 39′ σε χέρι του Παπαδόπουλου ο γκολκίπερ του Άτταλου Παπαδόπουλος εκτέλεσε το νέο πέναλτι των γηπεδούχων αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτρ. Στο 48′ ο γκολκίπερ Παπαδόπουλος απέκρουσε το τετ-α-τετ σουτ του Κοκκιναρά ενώ το ίδιο έκανε στο 64′ ο γκολκίπερ Μπόρη με αντίπαλο τον Φέκα. Στα τελευταία δέκα λεπτά το Καλαμάκι αγωνίστηκε με δέκα παίκτης αφού τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Κοκκιναράς κι ενώ είχαν γίνει οι τρεις αλλαγές. Δοκάρι είχε στο 10′ ο Φέκας σε φάση διαρκείας στην οποία με το τελικό σουτ από τον Φέκα ο Μπόρης πραγματοποίησε τέσσερις εκπληκτικές αποκρούσεις. Αριστο το διαιτητικό τρίο Γκάμαρης, Πασπάτης, Σκούρας όπως και ο υπερπαρατηρητής Στέλιος Ευστρατίου στα καθήκοντά του ενώ, το ματς παρακολούθησαν ο γνωστός παράγοντας Λάζαρος Αρτοποιάδης, ο Βαγγέλης Γιαννακουδάκης και ο τεχνικός Γιάννης Σπαθής.

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: Παπαδόπουλος, Παπανικολάου. Χρυσανθακόπουλος, Δέκος, Λαμπρόπουλος, Γαγάκας(68′ Ιντζεγιάν), Καρβούνης, Λεβέντης, Τσέλης, φέκας(83′ Βλαντοδίου), Νταλάκος(46′ Συβρής)

ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Μπόρη, Α. Αβαστάτος, Παπαδόπουλος(54′ Χρυσολωράς), Αγοραστός, Χατζηδημητρίου, Μπούζας, Γιαννόπουλος(62′ Αθανασίου), Ν. Αβαστάτος, Καραγιώργος, Κοκκιναράς, Μποφίλιος(54′ Καψιόλας).

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply