Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΑΟΝΦ Ατταλος: Βάλτε τέλος στον παραλογισμό….

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ατταλου εκφράζει την αγανάκτηση της για την στασιμότητα πουν επικρατεί σχετικά με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά…

Τρεις σχεδόν μήνες από την ημέρα που ανεστάλη κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, και σύσσωμη η κοινότητα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου παρακολουθεί ανήμπορη να αντιδράσει το θέατρο του παραλόγου που παίζεται μπροστά στα μάτια της από την πολιτεία. Την ώρα που βρέθηκε ο ‘’τρόπος’’ ν ανοίξουν τα σχολεία, ν ανοίξει το λιανεμπόριο, τα μεγάλα πολυκαταστήματα και σούπερ μάρκετ τα εμπορικά κέντρα, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα χιονοδρομικά κέντρα και πολλές άλλες δραστηριότητες και υπηρεσίες , την ώρα που πλέον το μποτιλιάρισμα στους δρόμους θυμίζει την προ πανδημίας εποχή, δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί να βρεθεί ο τρόπος που θα επαναλειτουργήσουν τα γήπεδα και θα επιστρέψουν τα παιδιά σ αυτό που χαράζει το πιο πλατύ χαμόγελο στα χείλη τους και δεν είναι άλλο απ’ το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα.

Τα παιδιά απ την μία δεν θα λάβουν σαν πληθυσμιακή ομάδα το εμβόλιο κατά του κορονοϊού καθώς σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα δεν κινδυνεύουν, αλλά απ την άλλη δεν δύνανται να μπουν στο γήπεδο και να παίξουν ποδόσφαιρο παρότι αυτό το βλέπουμε να γίνεται καθημερινά χωρίς μέτρα σε άλλους χώρους όπως σχολικά προαύλια, υπαίθρια παρκάκια, κ.α. Έχουμε φτάσει στο σημείο να το παραλληλίζουμε με το άνοιγμα των σχολείων και να αναρωτιόμαστε χάριν αστεϊσμού μήπως τελικά το πρόβλημα είναι η έλλειψη παραθύρων στους αγωνιστικούς χώρους όπου ανοίγοντας κάθε μίση ώρα ένα παράθυρο θα ήταν και η λύση για την επιστροφή των παιδιών στα γήπεδα.

Κύριοι, βάλτε ένα τέλος σ αυτόν το παραλογισμό ΤΩΡΑ….. μπορεί τα παιδιά να μην χρειάζονται το εμβόλιο για τον ιό, χρειάζονται όμως ΑΜΕΣΑ το εμβόλιο για την ψυχική και σωματική τους υγεία, το εμβόλιο που το έχετε ήδη στα χέρια σας και δεν είναι άλλο από το παιχνίδι και τον αθλητισμό. Βρείτε το κατάλληλο υγειονομικό πρωτόκολλο και σε συνεργασία με αθλητικές αρχές, σωματεία, Δήμους και κάθε άλλον συναρμόδιο φορέα ανοίξτε τα γήπεδα και δώστε την δυνατότητα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, τις ομάδες και τους αθλητές-παιδιά να αναπνεύσουν.

Για το Δ.Σ.

Γιάννης Τζέλης

Πρόεδρος ΑΟΝΦ ‘’ΑΤΤΑΛΟΣ’’