Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΑΟΝΦ Ατταλος: Με ποια κριτήρια πήρατε την απόφαση?

Published

on

Λαύρος ήταν ο πρόεδρος του ΑΟΝΦ Ατταλου Γιάννης Τζέλης κατά της απόφασης για τα ερασιτεχνικά σωματεία.

Αναλυτικά η δήλωση του….

‘’Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί……οἱ διυλίζοντες τὸν κώνωπα, τὴν δὲ κάμηλον καταπίνοντες’’…… Αυτά θα μπορούσαν να είναι τα λόγια του δύσμοιρου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μπροστά στην τελευταία απόφαση όπου αναστέλλει την λειτουργία του…
Με ποιο κριτήριο αποφασίσθηκε τα παιδιά που τα πρωινά στοιβάζονται ανά 25-27 άτομα σε αίθουσες των 30τ.μ. να μην μπορούν το ίδιο απόγευμα να αθληθούν ανά 20 άτομα σε γήπεδα των 3000τ.μ. και με τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων?? Με δεδομένο δε ότι από σήμερα θα βλέπουμε τα ίδια παιδιά να παίζουν ανέλεγκτα σε δημόσια πάρκα και πλατείες τότε θα λέγαμε ότι μόνο ενάντια στην διασπορά του ιού δεν είναι το συγκεκριμένο μέτρο.
Με ποιο κριτήριο αποφασίσθηκε οι γονείς των αθλητών που όλη την εβδομάδα στριμώχνονται και συγχρωτίζονται σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς να μην μπορούν το Σαββατοκύριακο να παρακολουθούν τον αγώνα των παιδιών τους, ανά 30 άτομα και με αποστάσεις σε κερκίδες χωρητικότητας 2000 θέσεων??
Κρίμα πραγματικά, ο ερασιτεχνικός αθλητισμός κατάφερε μετά το άνοιγμα του Ιουνίου και στηριζόμενος αποκλειστικά στα πεπραγμένα των ρομαντικών παραγόντων του (οποιαδήποτε βοήθεια της πολιτείας αγνοείται) που το υπηρετούν ανιδιοτελώς και στον αγώνα και τις θυσίες των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, προπονητών και γονέων να σταθεί στα πόδια του και ακολουθώντας τα πρωτόκολλα να μπει στις ράγες της νέας χρονιάς με ασφάλεια επαναλειτουργώντας όλες σχεδόν τις κατά τόπους κυψέλες άθλησης στις γειτονιές όλης της χώρας.
Ας έχουν όμως υπόψη τους οι σύγχρονοι Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές ότι καμιά καραντίνα δεν μπορεί να φυλακίσει το χαμόγελο των αθλητών και των παιδιών, θα είναι πάντα εκεί να χαράζει το σήμερα και να σηματοδοτεί το αύριο σιγοψιθυρίζοντας μπροστά σε τέτοιες αποφάσεις τα λόγια του ποιητή: ‘’απ του βούρκου μέσα τα νερά ποια γλώσσα μου μιλούνε αυτοί που μου ζητούνε να χαμηλώσω τα φτερά’’
Καλά Χριστούγεννα….
Γιάννης Τζέλης
Πρόεδρος Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας