Connect with us

5ος Όμιλος

ΑΟΤ Αλίμου-Μύκονος 4-0

Published

on

Δίχως να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία, ο ΑΟΤ Αλίμου επικράτησε με 4-0 της Μυκόνου και παρέμεινε στην κορυφή του 5ου ομίλου. Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές στη σύνθεση τους ωστόσο δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στη νίκη. Οι ”μπλε” μπήκαν φουριόζοι στο ματς και έφτασαν κοντά στο γκολ μόλις στο 5′ όταν ο Μπραντάν εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε στη συνέχεια το σουτ του Σαπαλίδη. Στο 14′ το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα στάθηκε πιο τυχερό ανοίγοντας το σκορ με τον Σαπαλίδη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ωραία σέντρα του Βουρλούμη. Στο 34′ ο Δρυμούσης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με τον Αθανασόπουλο στο 60′ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Καϊδος λίγο πριν το τέλος (80′).

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Ηλιας Καλοπήτας) Μπότος, Γαβριήλ, Βουρλούμης, Δάρρας (65′ Σταθακόπουλος), Μπούκουρης, Μανωλιάδης, Καραμέρης (53′ Τουγουντζόγλου), Μπραντάν, Δρυμούσης (60′ Καιδος), Αθανασόουλος, Σαπαλίδης

ΜΥΚΟΝΟΣ (Τάσος Γουλας): Πουλάκης, Μύρτινας, Φιορεντίνος (65′ Συριανός), Καρατζας, Δαμάι, Κυπριτίδης, Παππάς (53′ Ασλάνης), Βλαχόπουλος, Καρράς, Πανέτας, Μπάτσι (53′ Ράγια)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply