Connect with us

5ος Όμιλος

ΑΟΤ Αλίμου: Οι αγώνες πρέπει να διεξάγονται εντός αγωνιστικού χώρου

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟΤ Αλίμου μέσω της οποίας σπεύδει να απαντήσει σε εκείνη του ΑΟ Μυκόνου αναφορικά με τόσο διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση της προηγούμενης Κυριακής. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Πάγια τακτική μας ως διοίκηση του ΑΟΤ Αλίμου, είναι να μην σχολιάζουμε γεγονότα που συμβαίνουν σε αγώνες της ομάδας μας και δηλώσεις παραγόντων αντιπάλων ομάδων.

Η στάση μας αυτή εκφράζει την ξεκάθαρη αρχή μας, ότι οι αγώνες πρέπει να διεξάγονται εντός αγωνιστικού χώρου και μόνον.

Για πρώτη φορά όμως, με αφορμή τις ανακοινώσεις της διοίκησης του Α.Ο Μυκόνου, κατά παρέκκλιση αυτής της τακτικής μας και ως απάντηση, στις αντιφάσεις, αναιρέσεις και ανακρίβειες του περιεχομένου αυτών των ανακοινώσεων, επικαλούμαστε το 8λεπτο video με τα στιγμιότυπα του αγώνα, όπως τα προβάλει το τοπικό μέσο www.mykonospress.gr και παραπέμπουμε στην παρακολούθησή του κάθε ενδιαφερόμενο και πρωτίστως τους διοικούντες του ΑΟ Μυκόνου.

Είναι βέβαιο ότι μετά την παρακολούθησή του, θα προβούν και σε νέες διορθώσεις, πέραν αυτής που έκαναν για την φάση του υποτιθέμενου πέναλτι .

Τέλος και πέραν αυτών, επιθυμούμε να εξάρουμε ιδιαίτερα την στάση των προπονητών του Α.Ο Μυκόνου κ.κ Δάρρα και Γούλα και να τους συγχαρούμε για το ήθος τους και για την καθοριστική συμβολή τους στην αποκατάσταση του fair play και κατ’ επέκταση της αδικίας που έγινε σε βάρος της ομάδας μας με την μη τήρησή του.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply