Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΟΦ Πορφύρας: Θα επανέλθουμε σοφότεροι & δυνατότεροι την επόμενη χρονιά..

Published

on

Με επιστολή του stoplekto.gr o Γιάννης Κυπραίος αναφέρεται στα αίτια της κακής πορείας του ΑΟΦ Πορφύρα στην φετινή σεζόν τον υποβιβασμό του στην Γ’ κατηγορία αλλά και για το μέλλον του συλλόγου. Αναλυτικά αναφέρει:

Εδώ και αρκετές αγωνιστικές η Ποδοσφαιρική μας Ομάδα έχει αποχαιρετήσει τη Β΄ Ερασιτεχνική κατηγορία κι απλά περιμένουμε τη λήξη του Πρωταθλήματος και των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Πολλοί θ’αναρωτιούνται γιατί η Ομάδα μας υποβιβάστηκε.

Η απάντηση συνοψίζεται σε κακό προγραμματισμό, λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος. Δεν αναζητούνται δικαιολογίες, καθότι αποκλειστικός υπεύθυνος για τον υποβιβασμό της Ομάδας και αποδέκτης οποιασδήποτε κριτικής είναι ο υπογράφων.

Αισθάνομαι όμως την ανάγκη να αναφέρω τα εξής, ως ενημέρωση σε όλους τους Πορφυριώτες :

• Το περασμένο καλοκαίρι που μου ζητήθηκε να αναλάβω υπήρχαν μόνο 5 ενεργοί παίκτες. Με πολύ κόπο βρήκαμε άλλους 15 και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα αξιόλογο σύνολο. Η όλη προσπάθεια ξεκίνησε με τρεις υπευθύνους από την πλευρά της Διοίκησης, αλλά από την 4η αγωνιστική έμεινε μόνο ένας, που και αυτός έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε απεχώρησε. Έτσι το Τμήμα έμεινε ακέφαλο και μόνο με την πολύτιμη στήριξη του παίκτη-αρχηγού Καμαριωτάκη Βασίλη.

.Εχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός και το πλάνο για την επόμενη περίοδο και ήδη άρχισε η δραστηριοποίηση των Ακαδημιών μας. Σε αυτά τα πλαίσια στις 23 Μαΐου και ώρα 19:30 θα γίνει μια συνάντηση-συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές μας, θα παρουσιαστούν οι εκπρόσωποι της Διοίκησης και θα ανακοινωθεί το γενικό πλάνο της επόμενης σεζόν και όχι μόνο.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Νάκη Τσιριγωτακη, που από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό της Ομάδας μας και με τις πολύτιμες συμβουλές του μας βοηθά στο νέο μας εγχείρημα.

Όλοι εμείς στο Ποδοσφαιρικό Τμήμα επιθυμούμε να γεμίσουμε με χαρά τους Πορφυριώτες, θέλουμε να ξεχάσουμε γρήγορα την φετινή χρονιά και είμαστε βέβαιοι θα επανέλθουμε σοφότεροι & δυνατότεροι την επόμενη χρονιά.

Γ.Κυπραίος

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply