Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

ΑΟ Άρτεμις – ΑΠΟ Νικολακάκης 3-3

Published

on

Ματς για γερά νεύρα σήμερα στα Σπάτα μεταξύ των δύο αήττητων ομάδων Άρτεμις και Νικολακάκη, καθώς το παιχνίδι πρόσφερε χορταστικό σκορ, σασπένς (ανατροπή του σκορ), αποβολή. Ήταν ένα ντέρμπι από δύο ομάδες που κοσμούν την κατηγορία. Οι γηπεδούχοι στο 2΄ άνοιξαν το σκορ με γκολ του Τζεμπελίκου. Στο 38΄ η Άρτεμις έμεινε με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Βασιλείου με δεύτερη κίτρινη. Σε καλό τάιμινγκ ο Νικολακάκης ισοφάρισε στο 45΄ με σουτ του Κυριακίδη κι έτσι οι δύο αντίπαλοι πήγαν ισόπαλοι στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη με δύο γρήγορα γκολ του Πάλμου στο 48΄ και του Κολονέρου στο 50΄ ο Νικολακάκης έκανε ολική ανατροπή του σκορ. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και στο 75΄ απευθείας φάουλ του Ράσα, μείωσαν σε 2-3. Τρία λεπτά αργότερα στο 78΄ ο Φυτιλής Μ. έκανε το 3-3 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Έτσι οι δύο ομάδες πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Διαιτητής του αγώνα Αντωνίου Ελ, με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη και Γουρνιά

 

ΑΡΤΕΜΙΣ (Φυτίλης) Καραογλάνης, Μέγας, Αβδέλας, Διαμάντης, Βασιλείου, Φυτιλής Λ. (73΄ Μπουλούμπασης), Παπάζογλου. Μοιρασγεντής (52΄ Φυτιλής Μ.), Παπαδόπουλος (60΄ Παπατσαράκης), Ράδα, Τζεμπελίκος

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Δημητρόπουλος) Κατσάνος, Δαμιανίδης, Μινοσιάν (63΄ Μουστής), Βαφειάδης, Μαντζιώκας, Κυριακίδης, Καλέρης (59΄ Τσαλερίδης Ι.), Πάλμος, Μαβίδης, Κολονέρος, Αναγνώστου (46΄ Μαστρογιάννης)

Γράφει η Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com

Πηγήathlorama.blogspot.com