Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΑΟ Βύρωνα: Η ώρα της αυτοκριτικής…

Published

on

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΟ Βύρωνα…

Το πρωτάθλημα της Α’ Αθηνών τελείωσε και η ομάδα μας δεν κατάφερε να κρατηθεί στην κατηγορία.
Υποβιβάστηκε λοιπόν στην Β’ Αθηνών παρά την προσπάθεια που έκαναν οι δύο προπονητές, ο Αντρέας Μηλιάς που ξεκίνησε και ο Άκης Μιχαηλίδης που τον αντικατέστησε όπως βέβαια και οι ποδοσφαιριστές τους.
Λάθη; Πολλά, απ’όλους. Λάθος δεν κάνει μόνο όποιος κάθεται στον καναπέ του.
Στον αθλητισμό δεν υπάρχουν λέξεις ταμπού. Ο υποβιβασμός είναι δίκαιος, αφού με το μισό μπάτζετ από πέρυσι (και μακράν το μικρότερο στην κατηγορία) προσπαθήσαμε να βγάλουμε τη χρονιά αλλά το αποτέλεσμα δεν μας δικαιώνει.
Είναι η ώρα της αυτοκριτικής. Για όλους μας. Διοίκηση ( κυρίως) αλλά και προπονητές- αθλητές. Όσο πιο σκληρή θα είναι αυτή τόσο πιο γρήγορα θα μπει η ομάδα σε φάση αναδιοργάνωσης.
Και φυσικά είμαστε πάντα ανοιχτοί σε έξωθεν κριτική, απλά όποιος θελήσει να την κάνει ή να δείξει τον φταίχτη, θα πρέπει να είναι έτοιμος να συμμετάσχει, γιατί από τσάμπα μάγκες χορτάσαμε.
Άλλωστε οι εκλογές για νέο Δ.Σ είναι κοντά, δικαίωμα στο εκλέγειν και στο εκλέγεσθαι έχουν όλοι οι φίλοι της ομάδας στην γενική συνέλευση.
Και όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται, κλείνοντας αυτόν τον μίνι απολογισμό, μπράβο σε όλο το Δ.Σ ( ή τουλάχιστον σε όσους έμειναν να πολεμήσουν) γιατί όλοι ανεξαιρέτως βοήθησαν με πραγματικές θυσίες, οικονομικές και ατελείωτες ώρες δουλειάς. Αλλά το μεγαλύτερο μπράβο το αξίζουν ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές μας που πάλεψαν μέχρι το τέλος. Τα καλύτερα είναι μπροστά.
Ο Αθλητικός Όμιλος Βύρωνα έχει συνέχεια σε όποια κατηγορία κι αν παίζει. Οι άνθρωποι του, οι ακαδημίες του, οι φίλοι του, οι γονείς που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα εγγυώνται γι’αυτό.
Τέλος, ένα τεράστιο Ευχαριστώ στην “La Grande Pizza” και τον Λαέρτη Κουρεμένο, στο “Γραφείο Τελετών Σοφογιάννης” και τον Νίκο Σοφογιάννη, στο” Doriadis physio center” και τον Συμεών Δωριάδη, στην “κάβα Ζαφείρης” και τους Νίκο και Αντώνη Ζαφείρη, στο” κρεωπολείο τα Άγραφα” και τον Αποστόλη Καπερώνη, στην Συμβολαιογράφο κα Φανή Ηλιοπούλου, στα φροντιστήρια “Π&Κ” και τον Βαγγέλη Παναγιωτόπουλο, στο “Καφέ Ουζερί των φιλάθλων Βύρων” και τους Άρη και Ηλία Σταύρου. Όλους αυτούς τους φίλους – χορηγούς που ο καθένας με τον τρόπο του μας στηρίζουν διαχρονικά. Ευχαριστούμε από καρδιάς.