Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

ΑΟ Γαλαξίας – Μια ονειρεμένη χρονιά

Published

on

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Η βίαιη λόγω ειδικών συνθηκών διακοπή των πρωταθλημάτων, βρήκε την ομάδα του Α.Ο.ΓΑΛΑΞΙΑΣ στις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο από την Γ ΑΘΗΝΑΣ στην Β ΑΘΗΝΑΣ,σύμφωνα πάντα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ. Το πρόγραμμα που απέμενε ήταν ιδιαίτερα ευνοϊκό για την ομάδα μας και ήμασταν το λογικό φαβορί για την δεύτερη θέση,είχαμε δε πολλές πιθανότητες και για την πρώτη θέση του ομίλου μας.

Η ομάδα μας κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος, τίμησε την λέξη ομάδα με όλη την σημασία της λέξης. Αποδυτήρια ζηλευτά,ποδοσφαιριστές που στον αγωνιστικό χώρο λειτουργούσαν με περίσσιο ομαδικό πνεύμα,με κορμό αυτής της νοοτροπίας τους ποδοσφαιριστές γέννημα θρέμμα της ομάδας,οι οποίοι ενσωμάτωσαν τους νέους ποδοσφαιριστές και όλοι μαζί τίμησαν την λέξη ομάδα κυριολεκτικά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος,οι όποιες απώλειες δεν φάνηκαν,γιατί απλά η ομάδα μας στηρίχθηκε στο πειθαρχημένο σύνολο και στο ομαδικό πνεύμα, που ήταν σήμα κατατεθέν του Α.Ο.ΓΑΛΑΞΙΑΣ. Μια ομάδα με ομοιογένεια δουλεμένη επί 3 χρόνια,με τον ίδιο κορμό, με σταθερότητα και με συνεχή ανοδικά βήματα έφτασε και στην καταξίωση και ενώ το καλοκαίρι του 2019 κανείς δεν μας υπολόγιζε σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Φυσικά μεγάλος πρωταγωνιστής αυτού που εμείς σαν διοίκηση,ονομάζουμε ποδοσφαιρική υγεία,δεν μπορεί να είναι άλλος από τον προπονητή μας ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΔΙΩΤΗ, ο οποίος από την αρχή που συνεργάστηκε μαζί μας,ανέπτυξε το τριετή πλάνο του,το οποίο ακολούθησε με ευλάβεια και μεθοδικότητα και με συνεχή ποιοτικά βήματα προόδου. Τον ευχαριστούμε και τον συγχαίρουμε για το επίτευγμα και την καθόλα αγαστή και ζηλευτή συνεργασία μας.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές μας,οι οποίοι πραγματικά εντός και εκτός γηπέδου με τις πράξεις στους και την όλη τους πολιτεία απέδειξαν ότι είναι ομάδα. Το μεγάλο ευχαριστώ απευθύνεται και στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν μαζί μας τα 2 προηγούμενα χρόνια και έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην πρόοδο αυτής της ομάδας.

VAMOS F.C GALAXIAS >>