Connect with us

4ος Όμιλος

ΑΟ Γλυφάδας-Αστέρας Βάρης 1-2

Published

on

 

Στην 10η θέση με 41 βαθμούς τερμάτισε ο Αστέρας Βάρης ο οποίος στο τελευταίο ματς επικράτησε με 2-1 του ΑΟ Γλυφάδας, ωστόσο το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν αρκούσε ώστε η ομάδα της Ανατολικής Αττικής να παραμείνει στην κατηγορία. Οι ‘κυανόλευκοι χάρις σε γκολ των Τσακιράκη στο 27′ με προβολή και του Χατζησάββα στο 70′ με πέναλτι που κέρδισε ο Τσακιράκης πήραν τη νίκη. Από την πλευρά της η Γλυφάδα ισοφάρισε στο 39’ με τον Παπακωνσταντίνου, με τον Ρίζο να έχει δοκάρι για τους γηπεδούχους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα για το πέναλτι με το οποίο ο Αστέρας έκανε το 1-2, ενώ και για το γκολ που τους ακυρώθηκε με τον Τσουμάκα την ώρα που το σκορ βρισκόταν στο 1-1

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μανταλόβας) Ζιώγκας, Ταμπάκης, Μουσία, Μπένα, Παπακωνσταντίνου, Κόντι, Γκούμας (Ζιάι), Μήτρος, Ρίζος, Νίκου (Αγγελής), Τζουμάκας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ Μαρινάκης, Ιωακειμίδης, Καραμπάς, Τσακιράκης (38′ λ.τρ. Γατσώρης), Βασιλείου, Αγκόλι, Μητσόπουλος (65′ Γεωργιάδης), Ντάγκρας, Καναβέτας, Πασαλίδης, Χατζησάββας (78′ Ελεζι).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply