Connect with us

4ος Όμιλος

ΑΟ Γλυφάδας-Νέα Ιωνία 3-0-Υποβιβασμός για τη Νέα Ιωνία

Published

on

Ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία έκανε ο ΑΟ Γλυφάδας ο οποίος επικράτησε με 3-0 της Νέας Ιωνίας η οποία αποχαιρέτησε την κατηγορία. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα των νοτίων προαστίων χρειάζεται να μην χάσει την τελευταία αγωνιστική από τον Γιούχτα για να πανηγυρίσει την σωτηρία. Αντίθετα, ο προσφυγικός σύλλογος μετά από αρκετά χρόνια θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στα τοπικά πρωταθλήματα.  Οι κόκκινοι του Μίκι Τσίρκοβιτς μπήκαν από τα πρώτα λεπτά δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να αναλάβουν τα ηνία του ΑΑαγώνα. Μάλιστα, ευτύχησαν να προηγηθούν στο 28′ με τον Καραγιάννη. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι εξακολουθούσαν και πίεζαν τον αντίπαλο και στο 50′ διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Καραγιάννη. Το χορό των γκολ για τους Γλυφαδιώτες έκλεισε στο 80′ ο Κόντι ο οποίος με ωραιό πλασέ έγραψε το τελικό 3-0 γνωρίζοντας την αποθέωση.

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Μίκι Τσίρκοβιτς) Θωμάς, Καραγιάννης, Σινάνι (78′ Σκαμπαρδώνης), Παναγόπουλος (60′ Πετρόφ), Ίλιεφ, Μπούμπας, Τσιάτσιος, Πετούσης (52′ Τσιτοφώτος), Κόντι, Μανάς, Μήτρου.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιάννης Χλωρός): Παναγιωτόπουλος, Νησαριώτης, Λαμάι (30′ Όγκμποε), Νταϊφώτης, Σταμπούλογλου (63′ Καριατλής), Ρικούνοβ, Αλ. Καραχάλιος, Καραγιάννης, Μπάρκογλου (68′ Πατάκιας), Τύρπος, Ρόππας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply