Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΑΟ Ιάσων – Μελίσσια 1-2 (video)

Published

on

Όμορφο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Ιλίου, με τα Μελίσσια να παίρνουν την νίκη με 2-1 απέναντι στον Ιάσονα, ύστερα από ένα δραματικό τρίλεπτο στην εκπνοή του ματς.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν κόντρα στην ροή του αγώνα με σουτ του Ιάσωνα Φάκη(0-1) που ήταν και  σκορ  πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η ομάδα του Βαγγέλη Γιαννόπουλου προσπάθησε να ισοφαρίσει και τα κατάφερε στο 92’ με σουτ του Σπυρίδη μετά από φάουλ του Μπάκα 1-1(Δείτε video παρακάτω). Ένας άλλος Φάκης 0 Δημήτρης στην επόμενη φάση με σουτ αιφνιδίασε  τον Παλαιολόγο πραγματοποιώντας το (1-2)  και  πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του δίνοντας την νίκη στην ομάδα του.

 

Διαιτητής ήταν ο  Πατεράκης με βοηθούς τους Γκούντα και Γκικόπουλου.

 

ΑΟ Ιάσων (Βαγγέλης Γιαννόπουλος): Παλαιολόγος, Κουμεντάκος, Μπάκας, Στρούγγης, Λάχας (68′ Λιάπης), Κολιός (51′ Τσαναχτσίδης), Σπυρίδης, Ριζάς, Σέχου (88′ λ. τρ. Μαλιώρας), Κώστας, Γλέζος (15′ λ.τρ. Μήτσος)

 

ΑΟ Μελισσίων (Δημήτρης Μπουγάς): Νικολάου, Πολυδωρόπουλος, Ζούνα, Πάσσαρης, Πουλάκης (68′ Σεϊτάι), Δ. Φακής, Παπαχρήστος (83′ Μακρυπίδης), Αρβανίτης, Καλημέρης (91′ Κολοβός), Ι. Φακής (91′ Ντεντόπουλος), Καραμπίνης.

 

Gepostet von Fan club A.O IAΣΩΝ am Sonntag, 2. Februar 2020