Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΑΟ Ιλίου: Καταστροφική η απόφαση…

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Ιλίου, την οποία κοινοποίησε σε όλους τους αρμόδιους φορείς. εκφράζει την πλήρη αντίθεση της στο κλείσιμο των αθλητικών χώρων και την αναστολή των αθλητικών δραστηριοτήτων στα ερασιτεχνικά σωματεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Αξιότιμοι κύριοι

Η διοίκηση του ΑΟ Ιλίου εκφράζει την πλήρη διαφωνία και αντίθεση της στην αναστολή των αθλητικών δραστηριοτήτων στα ερασιτεχνικά σωματεία.

Δεν είναι λογικό να παραμένουν ανοιχτά τα σχολεία και οι δημόσιες υπηρεσίες, να μην κάνετε τίποτα για την απαράδεκτη κατάσταση στα ΜΜΜ, και εσείς να κλείνετε τα αθλητικά σωματεία . Τα σωματεία πραγματοποιούν την αθλητική δραστηριότητα τους σε ανοιχτούς χώρους και τηρούν πέραν του δέοντος τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, στο όνομα του γενικού καλού.

Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες σας και συνεργαζόμαστε με τους αρμόδιους φορείς απο την πρώτη ημέρα. Το πιθανότερο που μπορεί να προκύψει από αυτή την απόφαση είναι να οδηγηθούν τα παιδιά σε αλάνες, πλατείες, και δρόμους με ολέθρια αποτελέσματα για την δημόσια υγεία.

Τα γήπεδα είναι αυστηρά ελενχόμενοι χώροι και σκοπεύουμε να μείνουν έτσι. Σας καλούμε λοιπόν να επανεξέτάσετε την απόφαση σας αυτή.

Με εκτίμηση το ΔΣ ΑΟ ΙΛΙΟΥ.