Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΑΟ Ιλίου: Στον Παναθηναϊκό Γεωργαντάς και Θάνος

Published

on

Μεγάλη χαρά και ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΑΟ Ιλίου, αφού ακόμη δύο παιδιά από τις Ακαδημίες του συλλόγου έκαναν το παραπάνω βήμα στην καριέρα τους.

Συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας Κωνσταντίνος Γεωργαντάς και ο αμυντικός μέσος Παντελής Θάνος πήραν μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό! Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου…

<< Ο ΑΟ Ιλίου ανακοινώνει την μεταγραφή του Κωνσταντίνου Γεωργαντά και του Παντελή Θάνου στον Παναθηναϊκό. Και τα δύο παιδιά είναι γεννημένα το 2007.

Αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι, που δύο παιδιά που έκαναν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα μας έκαναν το παραπάνω βήμα στην καριέρα τους και πήραν μεταγραφή σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα, κάνοντας το ποδοσφαιρικό τους όνειρο πραγματικότητα.

Αυτό είναι αποτέλεσμα της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομών του συλλόγου μας από τον Γιώργο Τζώτζη και τους προπονητές των ακαδημιών. Είναι αδιαπραγμάτευτη αρχή και στόχος του σωματείου μας η ανάδειξη του ταλέντου των παιδιών μας, και η παροχή κάθε δυνατής βοήθειας έτσι ώστε το κάθε παιδί να βελτιωθεί και να να αναδειχτεί το ταλέντο του. Πάντα βέβαια στα πλαίσια της σωστής διαπαιδαγώγησης, με στόχο εκτός από καλοί αθλητές να γίνουν και σωστοί άνθρωποι.

Εμείς στον ΑΟ Ιλίου ενδιαφερόμαστε πάνω από όλα για το καλό των παιδιών, και ποτέ δεν κόβουμε το δρόμο τους προς τα ποδοσφαιρικά όνειρα τους. Αντίθετα κάνουμε τα πάντα για να τα βοηθήσουμε, για αυτό και ο ΑΟ Ιλίου αποτελεί ασφαλές και ιδανικό περιβάλλον για κάθε παιδί.

Κωνσταντίνε και Παντελή, όλη η οικογένεια του ΑΟ Ιλίου σας εύχεται καλή επιτυχία, με υγεία και δύναμη. Να παραμείνετε σοβαροί και προσγειωμένοι όπως είσαστε τώρα, και μέσα από την σκληρή δουλειά είμαστε βέβαιοι πως θα φτάσετε ψηλά….Τα μάτια μας και οι ευχές μας θα σας συνοδεύουν πάντα…>>