Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΟ Καραβάς- Αίας Σαλαμίνας 2-1

Published

on

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΑΟ Καραβάς που επικράτησε με 2-1 του Αίαντα Σαλαμίνας και βρίσκεται πάντα  κοντά στην κορυφή.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 11’ με τον Ρηγούτσο .

Και ενώ οι  Σαλαμίνιοι είχαν δοκάρι  στο 24’με τον Χανιώτη , στο 42’ ο Καραβάς διπλασίασε τα τέρματα του .Ο βοηθός  Μητάκος σήκωσε τη σημαία σημειώνοντας οφσάιντ τον Μπεσού  . Την κατέβασε όμως αφού η μπάλα έφτασε στον επερχόμενο Φούντα που ερχόταν από κανονική θέση και σκόραρε  γράφοντας το 2-0 .Οι φιλοξενούμενοι όμως διαμαρτυρήθηκαν , αφού υποστήριξαν ότι σταμάτησαν μόλις είδαν τον βοηθό να σηκώνει τη σημαία του…

Ο Αίας διατήρησε την πλήρη υπεροχή στην επανάληψη  απέναντι στους αντιπάλους τους που έπαιξαν με αντεπιθέσεις . Στο 67’ μάλιστα θα μπορούσαν να σημειώσουν και τρίτο τέρμα αν το πλασέ του Μπεσού δεν περνούσε λίγο πάνω από την εστία .

Η ομάδα του Δημήτρη Βουτσινά πίεσε στη συνέχεια, αλλά στο 70’ η κεφαλιά του Μπέλια αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από τον Αναγνωστόπουλου.

Στο 81’ το δυνατό σουτ του Ραπτόπουλου  απέκρουσε  σωτήρια ο Μώτος.

Ένα λεπτό αργότερα ( 82’ )ο Αίας μείωσε το σκορ  με κεφαλιά του Χανιώτη μετά από κόρνερ του Πέρρου .

Από κει και πέρα οι του Καραβά άντεξαν στις επιθέσεις των Σαλαμινίων και στο τέλος πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη.

Αυτή τη φορά δεν τα πήγε καλά ο διαιτητής Μπαλαχούτης.

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μώτος, Κουμεντάκος, Χονδρουδάκης ( 46’ λ.τρ. Αναγνώστου), Τερόλλης, Αναγνωστόπουλος, Τάνκας, Λούκα, Ζαρκάδας( 86’  Αϊβαλιώτης ) Ρηγούτσος, Φούντας ( 81’ Ταλαμπέκος) , Μπεσού ( 68’ λ.τρ. Καλιακούδας)

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ : Μεϊμάρογλου,Μικρούλης( 76’ Κουπετώρης), Ευαγγέλου, Τσολάκος ( 72’ Πέρρος), Μπέλιας, Κολιούσης. Μελαμπιανάκης, Σαλάτας, Χανιώτης, Ράμφος , Κοττάκης( 62’ Ραπτόπουλος)