Connect with us

8ος Όμιλος

ΑΟ Καραβάς- ΑΟ Πυλίου Κω 3-2 (ΤΕΛΙΚΟ) (LIVE)

Published

on

Μετά από 4 και πλέον μήνες η αγωνιστική δράση επιστρέφει στη Γ’ Εθνική. Το stoplekto.gr βρίσκεται στο γήπεδο της Νίκαιας για να σας μεταφέρει live την αναμέτρηση ανάμεσα στο ΑΟ Καραβά με την ΑΟ Πυλίου Κω, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής. Την αυλαία του 8ου ομίλου άνοιξαν την Παρασκευή οι Αετός Λουτρών με τον Πυθαγόρα στο μεταξύ τους 2-2.

Θα ακολουθήσει το απόγευμα live ενημέρωση και από το μεγάλο πειραϊκό ντέρμπι του Ομίλου ανάμεσα στην Προοδευτική και τον Εθνικό Πειραιά.

 

Live-ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

 

1′ Έναρξη αγώνα- Στο γήπεδο έχουν τηρηθεί όλα τα υγειονομικά μέτρα, με τον κόσμο να μην ξεπερνάει τον προβλεπόμενο βάση του πρωτοκόλλου, ενώ όσοι έχουν εισέλθει στις κερκίδες βρίσκονται στις λίστες των ομάδων και  φορούν μάσκες κρατώντας αποστάσεις.

10′ Χωρίς να έχει δημιουργηθεί ακόμα κάποια ευκαιρία, μετά το πέρας των πρώτων δέκα λεπτών οι δυο ομάδες προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους. Μην ξεχνάμε ότι οι ποδοσφαιριστές προέρχονται από μακρά περίοδο αποχής προπονήσεων και αγωνιστικής δράσης. 

12′ Ο Καραβάς σκοράρει με τον Τζιόλα, όμως ο βοηθός Σπυρογιώτης σηκώνει το σημαιάκι για οφσάιντ.

18′ Κίτρινη κάρτα σε δυο παίκτες των γηπεδούχων, οι Δούμουρας και Λίτσι. 

19′ Μέσα σε ένα λεπτό οι δυο πρώτες μεγάλες ευκαιρίες και των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχοι απείλησαν αρχικά με τον Κώστα, ο οποίος σε τετ α τετ νικήθηκε από τον γκολκίπερ Λαμπρόπουλο που απέκρουσε. Στην εξέλιξη της φάσης, οι νησιώτες βγήκαν στην κόντρα και ήταν η σειρά του Κασωτάκη να αποκρούσει διαγώνιο σουτ του Δρόσου.

25′ Πέναλτι για τον ΑΟ Πυλίου. Σε μια στημένη φάση, ο Μύρκος τράβηξε εντός περιοχής τον Σαραγιώτη με τον διαιτητή Ρεντίδη να δείχνει την άσπρη βούλα . 

26′ ΓΚΟΛ για τον ΑΟ Πυλίου. Ο Μαργαρίτης ευστοχεί από τα έντεκα μέτρα για το 0-1. 

34′ Δεύτερο πέναλτι για τον ΑΟ Πυλίου. Ανατροπή του Βακράκου εντός περιοχής από τον Τζιόλα. Διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι ότι είχε προηγηθεί νωρίτερα επιθετικό φάουλ.

35′ ΓΚΟΛ Ο Βακράκος που κέρδισε το πέναλτι ευστοχεί για το 0-2.

Με αυτά τα δυο εύστοχα πέναλτι οι φιλοξενούμενοι έχουν πάρει σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη.

40′ Σουτ Κώστα για τον Καραβά από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε άουτ.

42′ Σουτ στην κίνηση του Νικολόπουλου, σε σωστή θέση ο Λαμπρόπουλος μπλοκάρει. Προσπαθεί ο Καραβάς να βρει αντίδραση. 

44′ Πρώτη κίτρινη κάρτα για τον ΑΟ Πυλίου. Την δέχεται ο Δρόσος.

45′ Λήξη πρώτου ημιχρόνου. 

46′ Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου. 

47′ ΓΚΟΛ για τον ΑΟ Καραβά. Σε μια φάση διαρκείας μες την περιοχή, ο Ατματσίδης με κοντινή προβολή μειώνει σε 1-2 για τους γηπεδούχους. 

Με τις αλλαγές των Πάππου και Μπιλίμπασι, η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου έχει μπει πιο δραστήρια στο δεύτερο ημίχρονο.

54′ Κίτρινη κάρτα στον Μαργαρίτη των φιλοξενούμενων.

57′ Σουτ από ευνοϊκή θέση του Βακράκου, η μπάλα πέρασε άουτ. 

64′ ΓΚΟΛ για τον Καραβά, ισοφαρίζει σε 2-2 και πάλι ο Ατματσίδης με ψύχραιμο πλασέ μέσα στην περιοχή. 

67′ Επικίνδυνο γύρισμα από δεξιά του Κώστα, εξ’ επαφής ο Ατματσίδης δεν προλαβαίνει. Έχει ανέβει πολύ ο Καραβάς στο δεύτερο ημίχρονο.

68′ Κίτρινη κάρτα στον Ρόκα του ΑΟ Καραβά.

80′ ΓΚΟΛ ο Καραβάς, ολική ανατροπή 3-2. Μετά από ωραία συνεργασία των Μπεσού και Κώστα, η μπάλα έφτασε στον Νικολόπουλο, που με ωραίο διαγώνιο σουτ νίκησε τον Λαμπρόπουλο κάνοντας το 3-2. 

84′ Κίτρινη κάρτα στον Μύρκο.

90′ Κίτρινη κάρτα στον Χατζησουλεϊμάν.

Λήξη αγώνα. Επική νίκη για τον ΑΟ Καραβά στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Με εκκωφαντική απάντηση στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή και επικράτησαν με 3-2 του ΑΟ Πυλίου Κω. 

 

Οι συνθέσεις που παρέταξαν οι τεχνικοί των δύο ομάδων:

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ(Γιώργος Αντωνόπουλος): Κασωτάκης, Ροκάι, Μύρκος, Δούμουρας(46′ Πάππος), Τζιόλας, Λίτσι(46′ Μπιλίμπασι), Παπασπύρος(76′ Παπασπύρος), Ντάφλας, Κώστας, Ατματσίδης, Νικολόπουλος(88′ λ.τρ. Μουρελάτος),

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ(Δημήτρης Χρυσόπουλος): Λαμπρόπουλος, Ατσαλάκης, Κάρλος,(85′ λ.τρ. Λαντζιός) Χατζηβασίλης, Σαραγιώτης, Πης, Γεωργιάδης, Μαργαρίτης(73′ Αρφαράς), Βακράκος(62′ Χατζησουλεϊμάν), Χατζηφούντας, Δρόσος.

 

  • Διαιτητής της συνάντησης είναι ο κ. Ρεντίδης από την Ανατολική Αττική με βοηθούς τους Κουλοχέρη(Ανατολική Αττική) και Σπυρογιώτη(Ηπείρου). Τέταρτος διαιτητής ο κ. Τριανταφυλλίδης(Δυτικής Αττικής).