Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΟ Καραβάς- Ηρακλής Νίκαιας 3-2

Published

on

Με ηγέτη και σκόρερ τον Σαπαλίδη ο ΑΟ Καραβάς ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, καταβάλλοντας δύσκολα με 3-2 τον ψυχωμένο Ηρακλή Νίκαιας.

Μόλις στο 2’ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Σαπαλίδη, για να απαντήσει άμεσα ο Ηρακλής με τον Νταούτι στο 10’. Ο Σαπαλίδης στο 24’ έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του.

Στην επανάληψη ο Ηρακλής σκόραρε στο 51’ με τον Χάδιο, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε από το διαιτητή Δαμιανάκη για επιθετικό φάουλ, φάση για την οποία διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι. Λίγο αγότερα ο Σαπαλίδης στο 62’ έκανε με το τρίτο προσωπικό του τέρμα το 3-1.
Ο Ηρακλής κατάφερε να μειώσει με τον Μαριόλη Ν. στο 72’ και στο 83’ πέτυχαν κι άλλο γκολ με τον ίδιο παίκτη, αλλά το γκολ ακυρώθηκε, καθώς ο βοηθός Γιανναράκης είχε υποδείξει ότι στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα είχε περάσει άουτ, στιγμή που επίσης φωνάζουν οι Νικαιώτες. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται ακόμα και για πέναλτι στο 86’ σε χέρι αμυντικού.

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μώτος, Κερίμ, Ξενιτόπουλος, Καρακώστας, Αναγνωστόπουλος, Καστράτι, Κατσικιάς, Χονδρουδάκης(90’ Μιρντίτα), Σαπαλίδης(92’ Μουράι), Μπιλίμπασι, Αμπντουραχμάνι(76’ Μπεσού).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βλαχουτσάκος Η.(61’ Καραδήμας), Σωτηρόπουλος, Συμιγδάλας, Χάιδος, Βασιλειάδης(64’ Παπαθανασάκης), Μαριόλης Γ., Ντομπρίν, Θεοδωρόπουλος(58’ Μαριόλης Ν.), Νταούτι, Βαλάκος, Λαζάκης(66’ Μπεζδικιάν).