Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΟ Καραβάς – Νέοι Ευγένειας 1-0

Published

on

Δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη του ΑΟ Καραβά που επικράτησε με 1-0 των αξιόμαχων Νέων Ευγένειας  και τρίτωσε τις νίκες του σε ισάριθμα παιχνίδια.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε στο ξεκίνημα της επανάληψης ( 47’) . Ο Ξενιτόπουλος από τα δεξιά εκτέλεσε φάουλ στην «καρδιά » της αντίπαλης άμυνας . Εκεί πετάχτηκε ο Σταμάτης Σαπαλίδης και με καρφωτή κεφαλιά νίκησε  τον Κατσικώστα . Ήταν η μοναδική φορά  που ηττήθηκε ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων που είχε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις .

Στο 69’ σουτ του Σαπαλίδη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Ο  ίδιος παίκτης στο 89’ μόνος του με το τέρμα αστόχησε από κοντά .

Οι Νέοι Ευγένειας που  έδειξαν ένα σφριγηλό συγκρότημα παίζοντας με αντεπιθέσεις παραλίγο να κάνουν τη ζημιά στο 94’ αλλά ο Μώτος σταθερότατος απέκρουσε σε κόρνερ το πλασέ του Σκουλουδάκη ενός 21χρονου  παίκτη υψηλών προδιαγραφών.

Πολύ καλή η διαιτησία του Κουζούμη παρά την αρχική κακοπιστία εκατέρωθεν. Στο 2’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Καστράτι από τον Ζαμπέτη , αλλά ο ρέφερι  έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι….

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μώτος, Κερίμ,Ξενιτόπουλος, Καρακώστας ( 26’ λ.τρ. Ζαχαράτος) , Αναγνωστόπουλος, Νικολακόπουλος, Κατσικιάς, Χονδρουδάκης( 72’ Μιρντίτα ) , Σαπαλίδης , Μπιλίμπασι( 66’ Μπεσού) , Καστράτι( 84’ λ.τρ. Παπανικολάου)

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ: Κατσικώστας , Κουρπάς ( 72’ Κωνσταντίνου ) , Γκανίδης , Σκουλουδάκης, Ζαμπέτης( 73’ Σπανόπουλος), Τραμουντάνας, Αβράμης , Πετρόχειλος, Καριντζαΐδης, Πετρίδης ( 61’ Τριανταφύλλου) , Τσιάνος( 61΄Τρουμπούνας )