Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΟ Καραβάς:« Να κερδίσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.»

Published

on

Από το γραφείο Τύπου του ΑΟ Καραβά εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :

«Αύριο Κυριακή 21/10 στις 16.30 η ομάδα μας δίνει άλλο ένα παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕ Μοσχάτου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α’ Πειραιά.
Δύο σωματεία το καθένα με την δική του ξεχωριστή ιστορία όμως με μία κοινή επιθυμία .Να δούμε τις ομάδες μας στην κορυφή και αυτομάτως να πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά και το πολύτιμο εισιτήριο για την Γ’ Εθνική.
Δουλέψαμε ακούραστα και οι δύο διοικήσεις των ομάδων επενδύοντας πολλά από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα για να μπορέσουμε να προσελκύσουμε ποδοσφαιριστές με ποιότητα, ήθος που αυτόματα θα ανέβαζαν και το επίπεδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Πειραιά μιας και το έχει μεγάλη ανάγκη.
Έφτασε λοιπόν η στιγμή να απολαύσουν όλοι οι φίλαθλοι όμορφο ποδόσφαιρο σε έναν αγώνα που είμαστε βέβαιοι οτι θα βάλουμε τα δυνατά μας όλοι να γίνει διαφήμιση.
Καλούμε λοιπόν όλους όσους αγαπάνε το ερασιτεχνικό ποδόσφαρο να αφήσουν τις τηλεοράσεις και τους καναπέδες.
Τους καλούμε να έρθουν στο γήπεδο του Μοσχάτου να ζήσουν απο κοντά το πάθος του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τον νικητή και τον ηττημένο .Εξάλλου ένα παιχνίδι είναι δεν τελειώνει τίποτα έχει ακόμα μεγάλο δρόμο το πρωτάθλημα.

Ραντεβού λοιπόν στο γήπεδο και ας κερδίσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!!!

Εκ μέρους της διοίκησης του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ
Ο πρόεδρος Χρήστος Σκανδάλης