Connect with us

stoplekto

ΑΟ Καραβάς : «Σταματήστε να δημιουργείτε εντυπώσεις »

Published

on

Από την διοίκηση του ΑΟ Καραβά εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :

«Επειδή πολλά ακούγονται και λιγότερα γράφονται ,παραθέτουμε τα παρακάτω στοιχεία ώστε ο φίλαθλος κόσμος να μπορέσει να βγάλει συμπεράσματα. Δυστυχώς κάποιοι παρασύρουν και τρέφουν κόσμο με πράγματα που δεν ισχύουν.
Με την κλήρωση του πρωταθλήματος ενημερωθήκαμε όλα τα σωματεία από την αρμόδια επιτροπή ,ότι θα χρειαστεί να αγωνιστούν όλοι τουλάχιστον δύο Δευτέρες την αγωνιστική χρονιά(μία για κάθε γύρο, μία εντός, μια εκτός) μιας και αντιμετωπίζονται πολλά προβλήματα λόγω ελλείψεων και ανέτοιμων αγωνιστικών χώρων.
Συμφωνήσαμε όλα τα σωματεία να διευκολύνουμε και εμείς την επιτροπή ,ώστε να διεκπεραιωθεί πιο άνετα το πρωτάθλημα.
Η ΑΕ Μοσχάτου λοιπόν έρχεται και λέει σήμερα ότι έχει αγωνιστεί δύο Δευτέρες, απο τις οποίες η μία Δευτέρα πραγματοποιήθηκε την 2η αγωνιστική του Α’ γύρου σε αγώνα εκτός έδρας απέναντι στην ΑΕ Μαύρου Αετού-Ολυμπιάδας.
Η δεύτερη φορά ήταν κατόπιν αιτήματος του σωματείου λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων της ομάδας στα Τρίκαλα Κορινθίας. Έτσι ζήτησε από την επιτροπή πρωταθλήματος να οριστεί ο εντός έδρας αγώνας της με την Αστυπάλαια Κορυδαλλού Δευτέρα πάλι μέσα στον Α’ γύρο την 13η αγωνιστική.
Ο Αο Καραβά αγωνίστηκε μία Δευτέρα εκτός έδρας με τον Ατρόμητο Κερατσινίου στον Α’ γύρο.
Στην συνέχεια είχαμε κάνει προφορικό αίτημα από τις 4/1 στην ΕΠΣΠ,στο οποίο ζητούσαμε να πραγματοποιηθεί ο εντός έδρας μας αγώνας με την ΑΕ Μοσχάτου 11/2 ημέρα Δευτέρα όπως οφείλαμε στον Β’ γύρο λόγω κοινωνικής εκδήλωσης .Το αίτημα μας έγινε αποδεκτό και μας συστήθηκε να γίνει και γραπτώς όταν θα πλησιάζει και η συγκεκριμένη ημερομηνία όπως και έγινε,κάτι το οποίο μπορεί να επιβεβαιωθεί και από τους ανθρώπους της ΕΠΣΠ.
Όπως γίνεται αντιληπτό το αίτημα της ΑΕ Μοσχάτου για τον αγώνα της 13ης Αγωνιστικής που έγινε Δευτέρα με την Αστυπάλαια Κορυδαλλού τυχαία ή μη έγινε εκ των υστέρων και μέσα στον Α’ γύρο.
Επίσης πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας ότι υπάρχουν ομάδες του ομίλου μας που δεν έχουν αγωνιστεί καμία Δευτέρα στον Α’ γύρο.
Η Επιτροπή πρωταθλήματος καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος το μόνο που ζήτησε από την αρχή ήταν την κατανόηση, την συνεργασία και την διευκόλυνση από όλα εμάς τα σωματεία γνωρίζοντας τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε από ελλείψεις γηπεδικών εγκαταστάσεων.
Σε καμία περίπτωση δεν ήθελε εμπόδια αρνήσεις,σκοπιμότητες αλλά και παρεμβάσεις στο έργο της.
Εμείς στον ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ το σεβαστήκαμε και θα το στηρίξουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Σταματήστε λοιπόν να δημιουργείτε εντυπώσεις και να μιλάτε για ηθική και νομιμότητα. Μην συνεχίζετε να εκτίθεστε αλλά και να εκθέτετε σεβαστές προσωπικότητες πέραν του ποδοσφαίρου.
Και μην ξεχνάτε ότι…. Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη.»