Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΟ Καστέλλας- Αστέρας Κερατσινίου 1-1

Published

on

Γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ΑΟ Καστέλλας και Αστέρας Κερασινίου, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, μπροστά σε αρκετό κόσμο που παρευρέθηκε στο γήπεδο του Ρέντη.

“Μελανό” σημείο της συνάντησης, ο σοβαρός τραυματισμός του ποδοσφαιριστή του ΑΟ Καστέλλας Χρυσάκη, όπου σε μια ανύποπτη φάση στο 66′ χτύπησε μόνος του, με το πόδι του να κολλάει στο γήπεδο και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Μετροπόλιταν νοσοκομείο.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 27 με τον Καφετζή(προηγήθηκε συνεργασία των Κάβουρα, Μαυρίδη, Καζατζίδη), ενώ έχασαν στη συνέχεια κι άλλες ευκαιρίες, για να πετύχουν κάποιο δεύτερο τέρμα.

Η Καστέλλα κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Δημόπουλο στο 75′.

Διαιτήτευσε ο Ζέστας.

ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ: Ψαρόπουλος, Κορκής(66′ Παπαθέου), Δημόπουλος, Καλλυβωκάς, Χρυσάκης(66′ λ.τρ. Βούρτσης), Γλυκοφρύδης(12′ λ.τρ. Μετανάι), Πατρικάκος, Ορφανίδης, Κλήνης(46′ Κυδωνάκης), Σιδέρης, Βάιλας.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Λυμπέρης, Καζατζίδης(80′ Μανώλης), Φαναρτζής, Πάχος, Δεσύλλας, Μαυρίδης, Κάβουρας(71′ Δρογγίτης), Ζαχάρογλου, Καφετζής, Παναγάκος, Τούντας(89′ Παπαδάκης).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ