Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΟ Καστέλλας- Θύελλα Μοσχάτου 1-2

Published

on

Σημαντική νίκη για τη Θύελλα Μοσχάτου, που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, επικράτησε με 2-1 του πολύ καλού ΑΟ Καστέλλας και πλησίασε τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Ο αγώνας ξεκίνησε με 40 λεπτά καθυστέρηση, καθώς δεν προσήλθε στο γήπεδο ο βοηθός Κουκουνάσιος, ο οποίος δεν είχε ενημερωθεί για τους ορισμούς και τον αντικατέστησε ο Μπόλλας ερχόμενος από το Πέραμα.

Στο αγωνιστικό, στο 44′ η Θύελλα έμεινε με δέκα, καθώς αποβλήθηκε ο Πιτερός για εξύβριση προς την εξέδρα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Καστέλλα προηγήθηκε με τον Σιδέρη(45′).

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ο διαιτητής Λεμπέσης έγραψε στο φύλλο αγώνος τον εκπρόσωπο της Θύελλας Γιώργο Δημητρακόπουλου, για εξύβριση προς το βοηθό Μπόλλα.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, η Θύελλα ισοφάρισε με τον Τάγη(46′).

Στο 64′ οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν, όταν αποβλήθηκε από τους γηπεδούχους ο γκολκίπερ Πυθαρούλης, για χέρι εκτός περιοχής. Για αυτή τη φάση η Καστέλλα διαμαρτυρήθηκε έντονα στο διαιτητή Λεμπέση, υποστηριζόμενοι ότι η μπάλα βρήκε στο στήθος του. Κάτω από τα δοκάρια τον αντικατέστησε ο αμυντικός Γιαννούλης Κ., καθώς νωρίτερα στο ματς είχε αντικατασταθεί ο βασικός γκολκίπερ Γιαννούλης Χ., λόγω τραυματισμού.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση για τους Μοσχατιώτες σημείωσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Τάγης στο 78′.

Στο 77′ είχε αποβληθεί από τον πάγκο της Θύελλας ο προπονητής Ελευθεριάδης για διαμαρτυρία.

Σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Λεμπέση έχει η Καστέλλα.

ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ: Γιαννούλης Χ.(17′ λ.τρ. Πυθαρούλης), Παπαθέου(69′ Γιαννούλης Κ.), Καλλυβωκάς, Προβατάς, Χαρακίδας, Γλυκοφρύδης, Σιδέρης, Ορφανίδης(69′ Σκουλαρίκης), Αλεξέλης, Τσιάκας, Κούτσης Ν.(60′ Μπουτσίνης).

ΘΥΕΛΛΑ: Κρητικός, Γιαουπλάρι, Γούλας, Λαοπόδης, Πιτερός, Μαυρομίχαλος, Δαντσάκης(63′ Ελευθεριάδης), Γκρέμι(63′ Τσικριπής), Σύρος(46′ Ρομέου), Κωνσταντάκος, Τάγης(90′ Κομπογιάννης).