Connect with us

stoplekto

ΑΟ Καστέλλας- Θύελλα Μοσχάτου 2-3

Published

on

Η Θύελλα Μοσχάτου ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της “ουράς”, καθώς λύγισε στο 87′ με 3-2 τον ΑΟ Καστέλλας και έκανε ένα τεράστιο άλμα για τη σωτηρία της, καθώς απομακρύνθηκε πέντε βαθμούς από την τελευταία θέση. Αντίθετα η Καστέλλα που σήμερα έπαιζε ένα από τα τελευταία της χαρτιά, αν και πάλεψε το ματς, για μια ακόμα αγωνιστική έμεινε μακριά από τη νίκη και πλέον πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δυο ομάδες είχαν από έναν σκόρερ, σε ένα ματς πλούσιο σε φάσεις και γκολ.

Η Θύελλα πήρε διπλό προβάδισμα με γκολ του Κωνσταντάκου(3’, 17’), για να ισοφαρίσει η Καστέλλα επίσης με δυο γκολ του Αβτζή(23′, 75′).

Και οι δυο ομάδες έχασαν ευκαιρίες, αλλά πιο αποτελσματική φάνηκε η Θύελλα που με τον Κωνσταντάκο και πάλι που σημείωσε χατ τρικ πήρε το πολύτιμο “τρίποντο”. Στο 90′ αποβλήθηκε από την Καστέλλα με δεύτερη κίτρινη ο Μανώλης.

Οι τυπικά γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή Αλατσάκη, για τα μόλις τρία λεπτά καθυστερήσεων που υπέδειξε στο δεύτερο ημίχρονο.

ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ: Χαραλαμπίδης, Παπαθέου, Βιτσαράς(70’ Καρκαβίτσας, 81’ λ.τρ. Μανώλης), Τζάκο, Χρυσάκης, Αβτζής, Λίτσας, Δημόπουλος, Πάσα, Κότσι(46’ Καρατσομπανάκης), Αργυριάδης(58’ Τσερεγκούνης).

ΘΥΕΛΛΑ: Κουτρουμπάς, Γεωργιάδης, Μπάλιος, Κολποδίνος, Νικολόπουλος(79’ Σκοπελίτης), Τυράκης, Κενδριστάκης, Χουλιάρας(39’ Ευαγγέλου), Κεραμιδάς(65’ Χατζηνικολάου), Κωνσταντάκος, Νίκας.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ