Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΟ Κορυδαλλός – ΑΕ Αίγινα 1-2

Published

on

Οδυνηρή  εντός έδρα ήττα για τον ΑΟ Κορυδαλλό που ήταν η τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα . Έξοχη η ΑΕ Αίγινας πήρε μια πολύτιμη νίκη με 2-1 και βελτίωσε την βαθμολογική της θέση .

Οι γηπεδούχοι ήταν πολλοί καλοί στο α’ μέρος όπου  προηγήθηκαν στο 16’ με τον Ηλιόπουλο και έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 39’ για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους ,όταν ο Πούλιας μόνος του δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπακόμητρο Κ. που απέκρουσε .

Όμως οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στην επανάληψη και  ένα πεντάλεπτο  ήταν αρκετό για  να πάρουν τη νίκη .  Ο Μπακόμητρος Ν. ισοφάρισε στο 61’. Και πριν προλάβουν να συνέλθουν οι Κορυδαλλιώτες , ήλθε η «χαριστική βολή » από τον Πασχάλη που στο 66’ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Στο 77’ ο Κουβάτσος μόνος του με το τέρμα πλάσαρε άουτ.

Καλός ο διαιτητής Λυτρίβης

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ:Χατζημαρινάκης, Προβής, Ντεντέι( 70’ Κούμπρια ) Μέξης, Λάλα, Λαπατάς, Τσιμιλιωτης, Πούλιας( 66’ Ευδαίμων ) Βυργιώτης Ηλιόπουλος, Χαντζής

ΑΙΓΙΝΑ : Μπακόμητρος Κ., Τζιώτης, Κάτσας, Ζάρκα(69’ Σαχίνι) Παπαδόπουλος, Τσάνης, Πασχάλης Γκιόκα, Κουβάτσος, Μπακόμητρος Ν.( 89’ Αγγελάκης) Ρούσσος( 56’ Σκλάβαινας)